VIRAL

Το καταλανικό σχόλιο του Πικέ στο τραγούδι του μικρού Μέσι

Barcelona's Gerard Pique, center, protests after getting a red card from referee William Collum, as Lionel Messi looks on during the group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Olympiakos at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Gerard Pique, center, protests after getting a red card from referee William Collum, as Lionel Messi looks on during the group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Olympiakos at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι δημοσίευσε video με τον δύο ετών γιο του, Ματέο, να τραγουδά παραδοσιακό καταλανικό τραγούδι και ο Ζεράρ Πικέ δεν έχασε την ευκαιρία να το συνδέσει με το θέμα της Καταλονίας. (video)

Το θέμα της ενδεχόμενης απόσχισης της Καταλονίας από την υπόλοιπη Ισπανία παραμένει πάντα στην ατζέντα της επικαιρότητας της χώρας της Ιβηρικής.

Ο δύο ετών Ματέο Μέσι τραγουδούσε το παραδοσιακό καταλανικό τραγούδι, "Τζουάν Πετίτ", και ο πατέρας του τον τράβηξε video, αναρτώντας το στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Ο συμπαίκτης του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει και να το συνδέσει με το γενικότερο θέμα της Καταλονίας.

"Ναι, είναι ότι εδώ στην Καταλονία, δεν σταματάμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά με παραδοσιακά καταλανικά τραγούδια", ανέφερε στο σχόλιό του. Προφανώς κι αυτό ήταν ειρωνικό, υπονοώντας ότι στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει.

JOAN PETIT QUAN BALLA

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ