VIRAL

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

Εάν δεν έχεις κάνει follow σε αυτά τα δέκα instagram accounts αθλητών, το Sport24.gr σου δίνει επιχειρήματα για να το κάνεις.

Γυρνάς στο σπίτι από μία δύσκολη μέρα, ανοίγεις το instagram και κάνεις scroll down. Αν η παραπάνω πρόταση σε αντιπροσωπεύει, τότε αυτό το θέμα είναι για σένα. Το Sport24.gr σου προτείνει δέκα accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις. Το γιατί το εξηγούμε σε κάθε έναν ξεχωριστά.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΟΥΙΖ

17.6 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί το account του τα έχει όλα. Ποδοσφαιρικές φωτογραφίες, videos, "τρελές" selfies, στιγμές από την καθημερινότητά του. Ιδού ένα από τα αγαπημένα μας posts του είναι αυτό. * H λεζάντα "copy - paste" δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τη φωτογραφία.

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

124 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί είναι ο αθλητής με τους περισσότερους followers στο instagram. Είναι πολύ ενεργός στα social media και κάθε post του συγκεντρώνει εκατομμύρια likes. Εκτός από τις ποδοσφαιρικές στιγμές του, μοιράζεται με τους φαν του οικογενειακές στιγμές με τη σύντροφό του και τα τέσσερα (!) παιδιά του. Και δεν διστάζει να "τσαλακώνεται" με φωτογραφίες όπως αυτή.

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

90.2 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Και γιατί στο προφίλ του στο instagram βγάζει αυτό που βγάζει και στο γήπεδο. Ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ε, αυτά αρκούν.

ΝΕΪΜΑΡ

92.1 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί χρησιμοποιεί το instagram όπως θα το χρησιμοποιούσε οποιοσδήποτε άλλος στην ηλικία του. Selfies με φίλους, συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους, φωτογραφίες από το σπίτι του, την προπόνηση, τις διακοπές του. Μοιράζεται κυριολεκτικά τα πάντα με τους followers του. Ακόμη κι αυτό.

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

ΦΛΟΙΝΤ ΜΕΪΓΟΥΕΔΕΡ

20 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Για να δεις έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι το ακριβώς αντίθετο από τον Νεϊμάρ. Σε κάθε post του στο instagram επιδεικνύει τον χλιδάτο τρόπο ζωής του. Χρήματα και γυναίκες πρωταγωνιστούν σχεδόν σε κάθε ανάρτησή του.

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

36.7 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον πλανήτη. Και γιατί πολλά από τα posts που έχει κάνει κατά καιρούς ήταν ειδήσεις. Αυτό το θυμάστε;

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

ΡΑΣΕΛ ΓΟΥΕΣΤΜΠΡΟΥΚ

10.2 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί κάθε post του θα μπορούσε να είναι σελίδα από περιοδικό μόδας. Είτε συμφωνείς είτε όχι με το προσωπικό στιλ του, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εμφανίσεις του γίνονται θέμα συζήτησης.

ΕΖΕΝΙ ΜΠΟΥΣΑΡ

1.7 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της Εζενί θα καταλάβεις γιατί βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Αγαπά τα social media (είχε κλείσει ραντεβού με follower της επειδή έχασε ένα στοίχημα στο twitter) και δεν διστάζει να παρουσιάζει και την πιο σέξι πλευρά της, με φωτογραφίες όπως αυτή.

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

31.6 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Αν το όνομα από μόνο του δεν... πείθει τότε έχουμε κι άλλα επιχειρήματα. Γιατί βάζει φωτογραφίες με τον εαυτό του ως... Θεό που παλεύει με τον διάβολο, γιατί ανεβάζει φωτογραφίες και videos από τις προπονήσεις του και γιατί απλά είναι ο Ζλάταν.

ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ

22 εκατομμύρια followers

Γιατί να τον ακολουθήσεις: Γιατί να είσαι πάντα ενήμερος για κάθε νέο κούρεμά του. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζει πάντα για πρώτη φορά μέσω instagram τα περίτεχνα κουρέματά του και βάζει τους followers του... στο σπίτι του με στιγμές από την καθημερινότητά του είτε στο σπίτι, είτε στην προπόνηση.

Τα instagram accounts αθλητών που πρέπει ν' ακολουθήσεις

Κεντρική photo: Instagram/Cristiano

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ