VIRAL

Παράτησε την ενημέρωση στο twitter του συλλόγου για να μπει αλλαγή

Παράτησε την ενημέρωση στο twitter του συλλόγου για να μπει αλλαγή

Η ενημέρωση στο twitter ερασιτεχνικής ομάδας στην Αγγλία σε αγώνα κυπέλλου σταμάτησε 10 λεπτά πριν από το τέλος. Αιτία; Ο χειριστής έπρεπε να μπει αλλαγή!

Η Μπάλντοκ Τάουν είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στην 9η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πράγματα δεν γίνεται να είναι άκρως επαγγελματικά. Τρανό παράδειγμα, αυτό που συνέβη στον προκαταρκτικό γύρο του FA Cup, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νορθ Γκρίνφορντ Γιουνάιτεντ.

Η Μπάλντοκ Τάουν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να προηγηθεί με 3-1 στο 2ο μέρος. Όσοι φίλαθλοί της δεν κατάφεραν να βρεθούν στο γήπεδο, ενημερώνονταν γι' αυτήν την ανατροπή μέσα από τη συνεχή ροή στο twitter του συλλόγου. Μέχρι που περίπου δέκα λεπτά πριν από τη λήξη, έπεσε... σιγή ασυρμάτου!

Καμία ενημέρωση, κανένα tweet και τελικά κανείς δεν έμαθε ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μέχρι αρκετή ώρα μετά από το τελευταίο σφύριγμα. Η αιτία αυτής της απουσίας ενημέρωσης φανερώθηκε με ένα tweet το βράδυ της Δευτέρας.

"Συγγνώμη για την απουσία ενημερώσεων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 λεπτών χθες. Ο αρμόδιος του twitter μας έπρεπε να μπει αλλαγή"!

Όπως ήταν αναπόφευκτο, το tweet της Μπάλντοκ Τάουν έγινε viral, προκαλώντας δεκάδες retweets και σχόλια. Ένα εξ αυτών, ζητούσε περιπαιχτικά μία αξιολόγηση της... αλλαγής για να εισπράξει απάντηση: "Ήταν πολύ καλός. Έπρεπε να αρχίσει βασικός".

Ο Λίαμ Κένα, η... αλλαγή της Μπάλντοκ Τάουν, ήταν αυτός που επωμίστηκε το βάρος της ενημέρωσης του twitter, αφού λόγω τραυματισμού είχε μείνει εκτός ενδεκάδας. "Ο γραμματέας συνήθιζε να το κάνει, αλλά έφυγε στο τέλος της περσινής σεζόν και επειδή έχω πρόβλημα στην πλάτη, το έκανα εγώ. Τουίταρα κάθε ευκαιρία, κάθε γκολ, κάθε κίτρινη κάρτα, το κάνω συνεχώς", δήλωσε ο Ουαλός στο "BBC Sport".

"Υπήρχε πιθανότητα 90% να μην αγωνιστώ, ωστόσο ο στόπερ μας τραυματίστηκε στα τελευταία 10 λεπτά και είχαμε ήδη χρησιμοποιήσει τις δύο αλλαγές. Όταν πήγα να δω τον βοηθό για να τσεκάρει τις τάπες μου, είχα ακόμα το κινητό στα χέρια. Μου είπε 'δεν μπορείς να μπεις με αυτό, φίλε'".

"Ακούμπησα την μπάλα μόνο 2-3 φορές. Δεν μπορούσα να τρέξω στο γήπεδο και δεν μπορούσα να αναπνεύσω μετά", παραδέχθηκε ο Κένα.

Μεταξύ των retweets και ο λογαριασμός της διοργάνωσης, του Κυπέλλου Αγγλίας, που προσέφερε... βοήθεια στον σύλλογο.

"Έχουμε μία προσφορά για εσάς, Μπάλντοκ Τάουν. Τι λέτε να έρθουμε και να καλύψουμε τον επόμενο αγώνα, ώστε να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι;"

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ