VIRAL

Με φανέλα Antetokounmpo και ο Πετρούνιας!

Με φανέλα Antetokounmpo και ο Πετρούνιας!

Στη "μάχη" για να δώσει το παρών στο All Star Game και να ξεκινήσει μάλιστα βασικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπήκε και ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος μάλιστα φόρεσε φούτερ με το όνομα του Giannis και ζήτησε απ' όλους να τον στηρίξουν.

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος φωτογραφήθηκε με φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στηρίζοντας την προσπάθειά του για να δώσει το παρών στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης και να ξεκινήσει μάλιστα βασικός, στη "μάχη" μπήκε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο πρωταθλητής μας έβαλε φούτερ με το όνομα του Giannis στην πλάτη και τον αριθμό 34 και ζήτησε απ' όλους να δώσουν την ψήφο τους στον "Greek Freak". Μάλιστα, την φωτογραφία του συνοδεύει και ένα μήνυμά του, θέλοντας να παρακινήσει όσους περισσότερους γίνεται.

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! τελευταία μέρα σήμερα όλοι τρέχουμε στο facebook και γράφουμε status ή comment για τον παιχταρά μας... GIANNIS ANTETOKOUNMPO #NBAVOTE" , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος το καλοκαίρι είχε συγκλονίσει με την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ