VIRAL

Επικά tweets από τη Μπολόνια για την "επτάρα" της

Επικά tweets από τη Μπολόνια για την "επτάρα" της

Η Μπολόνια ηττήθηκε με 7-1 από τη Νάπολι εντός έδρας, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στον λογαριασμό της στο twitter που έκανε ορισμένα επικά "τιτιβίσματα" για τον αγώνα.

Μαθήματα χειρισμού social media παρέδωσε ο αγγλικός λογαριασμός της Μπολόνια, σε μία από τις πιο δύσκολες βραδιές της ομάδας, η οποία συνετρίβη εντός έδρας με 7-1 από τη Νάπολι.

Ο διαχειριστής του λογαριασμού έκανε αστεία σχόλια όταν ξέφυγε το σκορ και δίδαξε πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ακόμα και τέτοιες ήττες από τους φιλάθλους.

Για παράδειγμα, με το σκορ να γίνεται 5-1 στο 70', έγραψε: "Δεν σταματάει. Ο Χάμσικ διαλέγει την πάνω γωνία για το δεύτερό του στη βραδιά. Τώρα θα πρέπει να νικήσουμε με 6-5".

Λίγο αργότερα, ο Σλοβάκος μέσος σκόραρε ξανά, με συνέπεια ο λογαριασμός των "ροσομπλού" να αντιδράσουν: "ΟΚ, έλα τώρα, ως εδώ. Ο Χάμσικ με εκπληκτικό σουτ κάνει το χατ τρικ. Μπορείς να τον κάνεις αλλαγή τώρα".

Ο καταιγισμός των "παρτενοπέι" δεν σταμάτησε, όμως. Το έβδομο γκολ σημειώθηκε στο 89', με τον λογαριασμό της Μπολόνια να συνεχίζει ακάθεκτος: "Κανείς ποτέ δεν σκοράρει επτά. Είναι απίθανο, αλλά δυστυχώς αληθές. Ο Μέρτενς με το γκολ. Επανεκκίνηση στην κονσόλα, στην TV ή σε οτιδήποτε".

Τα διθυραμβικά σχόλια ήταν πολλά, οι συγκρίσεις με τη Γερμανία επίσης, με τον λογαριασμό να απαντάει σε αρκετά από αυτά. Σε μια τέτοια απάντηση, έγραψε μεταξύ άλλων: "Πάντα υπάρχουν και χειρότερα πάντως. Θα μπορούσαμε να ήμαστε η Γουίγκαν και να χάναμε 9-1". Η αναφορά γίνεται στον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" το 2009, με τους Λονδρέζους να νικούν με αυτό το σκορ και τον Τζερμέιν Ντεφό να σημειώνει πέντε γκολ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ