VIRAL

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ρωτάει για τα καρφώματα του Αντετοκούνμπο

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ρωτάει για τα καρφώματα του Αντετοκούνμπο

Τι σχέση έχει ο Ευτύχης Μπλέτσας με το μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ο διάσημος παρουσιαστής εκδήλωσε τον θαυμασμό του για τον Έλληνα αστέρα σε βίντεο στο YouTube.

Ποιο θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να δει κάτω από ένα βίντεο με highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος...

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, γνωστός παλαιότερα για τις εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και πλέον για τα βίντεό του στο κανάλι του YouTube που διατηρεί, ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τις επιδόσεις του "Greek Freak" στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Την περιέργεια του κίνησε το γεγονός ότι ο Giannis κάρφωνε συνέχεια!

"Υπάρχει επίσημο στατιστικό για το μέσο όρο πόντων από καρφώματα; Ο Γιάννης πρέπει να είναι στην κορυφή!", δήλωσε με θαυμασμό στα αγγλικά.

Αν και πήρε μία απάντηση ("είναι ο 4ος στα συνολικά καρφώματα φέτος"), οι περισσότερες ήταν από άλλους Έλληνες του YouTube, που έμειναν κι αυτοί έκπληκτοι από την ερώτησή του, με συνέπεια να υπάρξει ο παρακάτω διάλογος:

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ρωτάει για τα καρφώματα του Αντετοκούνμπο

Μετά από το "Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE" σε κάθε comment κάθε πλατφόρμας, οι Έλληνες συνεχίζουν να γεμίζουν τα comment sections για τον Αντετοκούνμπο!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ