Ο Διαμαντίδης κάνει έκπληξη σε νεόνυμφους στο γλέντι του γάμου!

Ο Διαμαντίδης κάνει έκπληξη σε νεόνυμφους στο γλέντι του γάμου!

Η αγάπη ενός ζευγαριού για τον Παναθηναϊκό έφτασε μέχρι τον γάμο τους, εκεί όπου guest star ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, για να ευχηθεί στους νεόνυμφους (pics & video).

Έχουμε ακούσει ιστορίες κι ιστορίες για την... τρέλα κάποιων για την αγαπημένη τους ομάδα. Μόνο που αυτή τη φορά, η τρέλα ξέφυγε από τα συνηθισμένα, φτάνοντας μέχρι τον γάμο ενός ζευγαριού.

Ο Στέφανος κι η Αλεξάνδρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα μέρος της ιστορίας μας. Βλέπετε, ο γαμπρός -γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα- έφτασε στην εκκλησία, φορώντας το κασκόλ του Παναθηναϊκού. Κι εκεί όπου όλοι περίμεναν πως η "πράσινη τρέλα" έχει τελειώσει, ήρθε το video έκπληξη για να εκπλήξει άπαντες.

Βλέπετε, το video που προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια του γλεντιού, είχε ως guest star τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού ευχήθηκε στους νεόνυμφους, ενώ χάρισε μια υπογεγραμμένη φανέλα του στον γαμπρό. Καταλαβαίνετε, πως το ζεύγος εξεπλάγη από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, με τον γαμπρό να έχει να λέει πως το "παρών" στον γάμο του έδωσε κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Δείτε το ντοκουμέντο των ευχών από τον Δημήτρη Διαμαντίδη

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί το γκολ του Κέιν καταδίκασε την Αγγλία σε αποτυχία

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24