Ο αστυνομικός που συγκίνησε κάνοντας πρόταση γάμου στον σύντροφό του - Viral - SPORT 24
VIRAL

Ο αστυνομικός που συγκίνησε κάνοντας πρόταση γάμου στον σύντροφό του

Ο αστυνομικός που συγκίνησε κάνοντας πρόταση γάμου στον σύντροφό του

Aστυνομικός έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του κατά τη διάρκειαα του Pride Parade του Λονδίνου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση όσων ήταν μπροστά στη σκηνή (videos)

To Σάββατο διεξήχθη στο Λονδίνο το Pride Parade του 2016, με ένα αστυνομικό να κλέβει την παράσταση κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο επικεφαλής διέταξε τους αστυνομικούς να σταματήσουν και ο πρωταγωνιστής έβγαλε το καπέλο και πλησίασε στον κόσμο.

Συγκεκριμένα στο σημείο το οποίο βρισκίοταν ο σύντροφός του, μπροστά στον οποίο γονάτισε ζητώντας του να τον παντρευτεί. Δείτε τα video με το σκηνικό που συγκίνησε τους παρευρισκομένους στο Λονδίνο!SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σοβαρή οπισθοδρόμηση για Τσίπρα η απόφαση του ΣτΕ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών δίνουν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης του εξωτερικού, που μεταδίδουν από εχτές την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππα

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24