Νέο βρώμικο σόου από Λεβ! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Νέο βρώμικο σόου από Λεβ!

Νέο βρώμικο σόου από Λεβ!

Ο Γιόαχιμ Λεβ δεν λέει να σταματήσει με τίποτα τις αηδιαστικές του συνήθειες. Αυτή τη φορά, εις διπλούν, στο ματς ματς της εθνικής Γερμανίας με αυτή της Σλοβακίας. (video)

Αρχικά "σκάλιζε" την μύτη του και μετά έβαζε το χέρι του στο στόμα. Μετά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, έκανε το ίδιο με άλλη μέρη του σώματός του (π.χ γεννητικά όργανα), βάζοντας το χέρι μέσα από το παντελόνι του κι εν συνεχεία μυρίζοντας τα δάχτυλά του.

Συνέχισε τις "αηδιαστικές" συνήθειές του και στην προπόνηση. Ζήτησε συγγνώμη, αλλά επανήλθε δριμύτερος στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σλοβακία για τη φάση των "16" του Euro 2016. Εις διπλούν, μάλιστα. Έβαλε το χέρι του στη μασχάλη και ύστερα μύρισε τα δάχτυλά του.

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24