VIRAL

Μια 11άδα ποδοσφαιριστών που θα δουν τους αριθμούς τους να πέφτουν στο FIFA 19

Manchester City's Raheem Sterling, center, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's Raheem Sterling, center, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Το FIFA19 είναι προ των πυλών και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις αξιολογήσεις κορυφαίων ποδοσφαιριστών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με βάση την εικόνα τους την περασμένη σεζόν.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με τις κονσόλες παιχνιδιών και δη τα παιχνίδια ποδοσφαίρου όπως το FIFA 19, έντεκα ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια έσπαγαν τα κοντέρ στις αξιολογήσεις στη φετινή έκδοση αναμένεται να δουν τους αριθμούς τους να... πέφτουν.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα www.whatculture.com παρουσιάζει μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που με βάση τη χρονιά που έκαναν πέρυσι θα δουν τα νούμερα τους να μειώνονται. Βέβαια για κάποιους εξ αυτών όπως οι Μέσι, Σουάρες, Πογκμπά φαντάζει απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ας δούμε όμως την ενδεκάδα που με βάση το δημοσίευμα στο FIFA 19 θα έχει μειωμένους αριθμούς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στην 11η θέση είναι ο Μεσούντ Οζίλ ο οποίος είχε κακή χρονιά με την Άρσεναλ και την Εθνική Γερμανίας.

Στην 10η θέση είναι ο Τζέσι Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος παρά τις δυνατότητες του δεν θα ξεπεράσει το 80/100.

Στην 9η θέση είναι ο Αλβάρο Μοράτα της Τσέλσι που δεν είχε καλή σεζόν στην Τσέλσι. δεν κλήθηκε στην Εθνική Ισπανίας και δύσκολα θα έχει πάνω από 84/100 που είχε στο FIFA 2018.

Στην 8η θέση είναι ο Χάμες Ροντρίγκες της Μπάγερν Μονάχου που είχε και έναν τραυματισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάνοντας κάποια παιχνίδια.

Στην 7η θέση είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα ο οποίος εξαιτίας του τραυματισμού του και επειδή έχασε τη θέση του σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Γαλλίας θα δει τους αριθμούς του να πέφτουν.

Στην 6η θέση είναι ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερ Μονάχου ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια έχει πετύχει 13 γκολ σε 58 παιχνίδια και δύσκολα θα ξεπεράσει τους 80 βαθμούς.

Στην 5η θέση είναι ο Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα ο οποίος αναμένεται να πέσει 3-4 μονάδες κάτω από το 92 που είχε στο FIFA 18.

Στην 4η θέση είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος αν και 25 ετών και έχοντας τη δυνατότητα να μεγαλώσει δεν θα ξεπεράσει σε rating το 85.

Στην 3η θέση είναι ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην 2η θέση είναι ο Μάνουελ Νόιερ της Μπάγερν Μονάχου ο οποίος ήταν ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτό θα επηρεάσει τους αριθμούς του.

Στην 1η θέση είναι ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε αριθμούς αρκετά πάνω από το 90/100 αλλά φέτος αναμένεται να φτάνει μέχρι το 90.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ