Κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με ΜΜΜ το Ποτάμι - Viral - SPORT 24
VIRAL

Κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με ΜΜΜ το Ποτάμι

Κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με ΜΜΜ το Ποτάμι

Το Ποτάμι με tweet στο λογαριασμό του είναι κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επειδή δημιουργεί... ελλείμματα.

Μια από τις θετικές κινήσεις που έχει κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εφόσον βέβαια έχουν μαζί τους την κάρτα ανεργίας που πιστοποιεί ότι όντως είναι άνεργοι.

Για το Ποτάμι αυτή είναι μια λάθος απόφαση, διότι δημιουργεί... ελλείμματα. Ναι, καλά διαβάσατε. Στο λογαριασμό του κόμματος στο twitter, εκφράζεται η εξής άποψη από τον πρόεδρό του, Σταύρο Θεοδωράκη:

"Η κυβέρνηση κάνει περικοπές παντού ενώ μοιράζει νέα δώρα, όπως η ελεύθερη μετακίνηση ανέργων, τα οποία θα επιφέρουν ελλείμματα".

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24