Κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με ΜΜΜ το Ποτάμι

Κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με ΜΜΜ το Ποτάμι

Το Ποτάμι με tweet στο λογαριασμό του είναι κατά της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επειδή δημιουργεί... ελλείμματα.

Μια από τις θετικές κινήσεις που έχει κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εφόσον βέβαια έχουν μαζί τους την κάρτα ανεργίας που πιστοποιεί ότι όντως είναι άνεργοι.

Για το Ποτάμι αυτή είναι μια λάθος απόφαση, διότι δημιουργεί... ελλείμματα. Ναι, καλά διαβάσατε. Στο λογαριασμό του κόμματος στο twitter, εκφράζεται η εξής άποψη από τον πρόεδρό του, Σταύρο Θεοδωράκη:

"Η κυβέρνηση κάνει περικοπές παντού ενώ μοιράζει νέα δώρα, όπως η ελεύθερη μετακίνηση ανέργων, τα οποία θα επιφέρουν ελλείμματα".

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

24ωρη απεργία: 'Παγώνουν' δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Κάλεσμα των συνδικάτων για μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης. Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς, ποιοι συμμετέχουν στη γενική απεργία

‘ΠΑΟΚ αφού’: 10 ιστορίες απόλυτης Παοκτσήδικης τρέλας

Διαβάσαμε το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη και ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που συνθέτουν το ψηφιδωτό του ‘ΠΑΟΚ είσαι’.

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

Υπάρχει λόγος που οι άντρες γκρινιάζουν περισσότερο όταν είναι κρυωμένοι

Επιτέλους, μπορούμε να γκρινιάζουμε χωρίς τύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24