VIRAL

Για ποιο λόγο είχε κόψει τα μαλλιά του ο Καρμέλο Άντονι;

Για ποιο λόγο είχε κόψει τα μαλλιά του ο Καρμέλο Άντονι;

Ο Καρμέλο Άντονι δεν είχε πάντα κοντά μαλλιά. Κάποτε είχε κοτσιδάκια, διαθέτοντας πλούσια κόμη. Αλήθεια, ξέρετε γιατί τα είχε κόψει; Το χαμένο στοίχημα και το νέο look που λάτρεψε η γυναίκα του. Βίντεο του παρελθόντος που αξίζει να δείτε.

Είναι ένας από τους ικανότερους σκόρερ του ΝΒΑ και ένα από τα αυθεντικότερα ταλέντα των τελευταίων δεκαετιών, έστω και αν δεν έχει πετύχει αυτά που οι περισσότεροι θα περίμεναν. Άλλοι θεωρούν ότι δεν τον βοήθησαν οι ομάδες που αγωνίστηκε, άλλοι ότι ο ίδιος δεν εξελίχθηκε όσο μπορούσε. Πάντως, η κλάση του είναι δεδομένη και ξέρει όσο λίγοι να βάζει την μπάλα στο καλάθι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ο άλλοτε άσος των Ντένβερ Νάγκετς και νυν των Νιου Γιορκ Νικς, Καρμέλο Άντονι, ο παίκτης που έχει σκοράρει τους περισσότερους πόντους με την φανέλα της Team USA, δεν είχε πάντα κοντά μαλλιά όπως σήμερα. Κάποτε, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα του Κολοράντο, διέθετε πλούσια κόμη και έκανε τα μαλλιά του κοτσιδάκια.

Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε με νέο look. Ξέρετε το λόγο; Ένα χαμένο στοίχημα με φίλο του, παίζοντας... ΝΒΑ σε κονσόλα, ήταν η αιτία για να βάλει ψαλίδι και να αποχαιρετήσει τα μαλλιά του. Έβαλε στοίχημα με φίλο του και ο χαμένος θα έπρεπε να υποστεί αυτή την δοκιμασία. Διάλεξε μάλιστα τον... εαυτό του, όταν έπαιζε στους Νάγκετς και έχασε 60-50.

Η γυναίκα του πάντως, η οποία ανέλαβε το ρόλο της κομμώτριας, εντυπωσιάστηκε από το αποτέλεσμα. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε και άδικο. Το βίντεο είναι παλιό, όχι σημερινό. Όμως, αξίζει να το δείτε...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ