ΣΤΗΛΕΣ

Γιάννης Κυράστας, ο αυθεντικός

Γιάννης Κυράστας, ο αυθεντικός

H Πρωταπριλιά για κάποιους θα είναι πάντα η μέρα που "έφυγε" ο Γιάννης Κυράστας, η μέρα που τους έκανε να ψάχνουν το ψέμα στην αλήθεια που δεν μπορούσαν να αποδεχθούν. Δεκατρία χρόνια μετά το θάνατό του, η WebTV του Sport24.gr τιμά τη μνήμη του ενός ξεχωριστού ανθρώπου με ένα UNIQUE βίντεο.

Δούλεψε ως μπογιατζής, ενώ ήταν-δεν ήταν 15 χρόνων. Όχι από επιλογή, από ανάγκη. Έπαιξε μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο, αρχηγός και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκου, διεθνής για χρόνια. Προπονητής που κέρδισε σεβασμό. Μπορούσε να κάνει τα πάντα. Ακόμη και να πάει στα μπουζούκια για να διασκεδάσει και τελικά να φύγει παντρεμένος.

Όλα τα μπορούσε, εκτός από ένα. Να νικήσει μια σπάνια ασθένεια. Σήμερα, δεκατρία χρόνια μετά, δεν έχει σημασία το τι και το πως. Λίγοι είναι εκείνοι που τον έχουν ξεχάσει. Είναι κι αυτό κάτι που κέρδισε ο Κυράστας με τη διαδρομή του. Να μείνει χαραγμένος στη μνήμη πολλών, χάρις στην αυθεντικότητα του χαρακτήρα του και στων καθαρών σχέσεων με όλους.

Το Sport24.gr τιμά τη μνήμη του Γιάννη Κυράστα, που "έφυγε" μόλις στα 52 του, σαν σήμερα πριν από δεκατρία χρόνια.

Για πρώτη φορά η γυναίκα της ζωής του, η Ρούλα, μιλάει για τον δικό της Γιάννη και μας τον παρουσιάζει μέσα απ'τα μάτια που τον κοίταξαν όπως κανείς άλλος. Ο αδερφός του, Δημήτρης, θυμάται και συγκινείται.

Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Φιλιππίδης, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες της σχέσης τους μαζί του. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δίνει τη δική του εκδοχή για τον προπονητή Κυράστα.

Όλοι ταυτίζονται σε κάτι. Ήταν ξεχωριστός.

Το Sport24.gr παρουσιάζει το φιλμ της (σύντομης) ζωής του δυναμικού προπονητή και μεγάλου αρχηγού των "αιωνίων". Συγκίνηση, αξιοπρέπεια, γέλιο, όλα μαζί. Όπως είναι η ζωή, έχει απ' όλα και για τους "ξεχωριστούς" τα έχει σε μεγάλες ποσότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ