SPORT24

Οκτάδα για φίλημα

Οκτάδα για φίλημα

Ούτε η βροχή δεν ήταν δυνατό να σταματήσει τη φορά των ομάδων που έλαβαν μέρος στη φάση των «16» του Ultrex 5x5 Cup. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά που μας χαρίζει απλόχερα θέαμα, δυνατές αναμετρήσεις και την άγρια ομορφιά του αθλήματος.

Βήμα-βήμα φτάνουμε στην κορύφωση του Ultrex Cup 5x5. Και με αυτό το σκεπτικό οι 15 μονομάχοι αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το Αττικό Λεκανοπέδιο και κατέβηκαν με όλα τους τα όπλα για το στόχο της πρόκρισης. Γράφουμε 15, διότι μόνο μία ομάδα-παρέα δε μπόρεσε να φτάσεις στις εγκαταστάσεις Campeon, στο Μαρούσι. Άρα μία πέρασε άνευ αγώνος και οι υπόλοιπες έδωσαν μεγάλες μάχες για το εισιτήριο των «8». Παραλίγο να δούμε μεγάλες εκπλήξεις, αλλά τελικά έστω και οριακά κάποια φαβορί συνεχίζουν την κούρσα τους για τον τελικό.

Οκτάδα για φίλημα

Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε κάτι. Παρά την έντονη βροχόπτωση, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που σχολιάστηκε από αρκετούς παίκτες. Μάλιστα οι πιο τεχνικές ομάδες βρήκαν σύμμαχο στο παιχνίδι τους, καθώς η μπάλα έφευγε με μεγαλύτερη ταχύτητα από το πόδι τους.

Οκτάδα για φίλημα

Θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας στα ματς που καθόρισαν την τελική οκτάδα, όχι με χρονική σειρά, αλλά με εκείνα που…έσπασαν καρδιές και είδαμε φοβερή μπάλα και σασπένς.

BULLDOGS - FOITHTIKH ENOSH 9-7

Παραλίγο το «μπαμ». Οι Bulldogs πολύ δίκαια κουβαλάνε τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης, καθώς τρόμαξαν τους πάντες με το εντυπωσιακό 30-1 της πρεμιέρας τους. Ωραία μπάλα, αυτοματισμοί, δεμένο σύνολο. Μόνο που από εκείνη την ημέρα μπήκαν σε μπελάδες, καθώς όλοι θέλουν να τους νικήσουν. Η παρέα των φοιτητών ήρθε νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να συγκεντρωθεί και να μπει ψυχωμένα στο ματς. Το φαβορί από την άλλη, είχε δύο απουσίες αρχικά, τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο και μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους, τον Καρνή. Ξεκίνησε όμως και με το μεγάλο της όπλο στην επίθεση τον Ψαραδέλη στον πάγκο, λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας. Η FOITHTIKH ENOSH μπήκε δυνατά, με μαρκαρίσματα στο όριο του φάουλ και αιφνιδίασε τους αντιπάλους τους. 0-1 ο Ιμπίς με ωραίο συνδυασμό. Σοκ. Ο έμπειρος Παππάς προσπαθούσε να ξυπνήσει την ομάδα του, έβαλε τον Ψαραδέλη στο ματς και ο χαρισματικός φορ ισοφάρισε στο 9’.

Οκτάδα για φίλημα

Χαμόγελα που έφυγαν γρήγορα, αφού με τη σέντρα νέο προβάδισμα για τους Φοιτητές μας, με το τακουνάκι του Σελτσούκ. Ανασύνταξη γρήγορα για τους Bulldogs, που πάντως στο πρώτο μέρος δε μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Ξανά η μπάλα στον «Ψηλό Ψαραδέλη», ατομική ενέργεια και 2-2. Πρώτο προβάδισμα στο ματς για τους τελικούς νικητές με χατ-τρικ του Ψαραδέλη από την άσπρη βούλα.

Το ματς δεν έχασε το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος γιατί η παρέα των Φοιτητών, πάλεψε για την πρόκριση ως το φινάλε. Πολύ έντονο ματς, δύσκολο για τον ρέφερι, που τα πήρε άψογα στα καθήκοντα του.

Ο Δημητρίου έδωσε ανάσα δύο τερμάτων στους Bulldogs, όμως ο Κεχαγιά μείωσε ξανά στο γκολ, 4-3. Ψαραδέλης και Δημητρίου φάνηκαν να τελειώνουν τη νίκη γράφοντας το 6-3 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Αμ δε.

Οκτάδα για φίλημα

Το ντέρμπι συνεχίστηκε. 6-4 ο Ιμπίς και ελπίδα στους Φοιτητές, στο καπάκι 6-5 ο Κινάλι και οι τυπικά γηπεδούχοι έριξαν ξανά μέσα τον Βάιο Ψαραδέλη, που πήρε τις απαραίτητες ανάσες. Το 6-5 έγινε σε χρόνο μηδέν 8-5 με δύο γκολ του Βάιου, ο οποίος τελείωσε το ματς με 6 από τα 9 γκολ της ομάδας του, τρία δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και μία καθοριστική ασίστ στον Παππά για το τελικό 9-7. Πάντως ούτε στο 8-5 χαλάρωσαν οι δύο ομάδες, καθώς ο Κινάλι και ο Μπεκίρ έφεραν το ντέρμπι στο 8-7 και τα τελευταία τέσσερα λεπτά τράβηξαν τα βλέμματα και των παικτών που είχαν τελειώσει στα διπλανά γήπεδα. Χάθηκαν ευκαιρίες, μία επέλαση του Ψαραδέλη και ένα γύρισμα στον ακούραστο Παππά, έφερε το τέλος στην αγωνία του φαβορί. Μεγάλο παιχνίδι, μπράβο στους ηττημένους που τα έδωσαν όλα.

MVP: Ειλικρινά θέλουμε να δώσουμε τον τίτλο σε άλλον παίκτη, αλλά τα στατιστικά του που αναφέραμε πιο πάνω και φυσικά η επίδραση του στο παιχνίδι της ομάδας του, δε μας αφήνουν περιθώρια. Πολυτιμότερος παίκτης ο Βάιος Ψαραδέλης. Μακράν.

BULLDOGS: Τσέργας, Πουλάκης, Ψαραδέλης (6 γκολ), Παππάς (1 γκολ), Δημητρίου (2 γκολ), Καρνής, Σταματάκης.

FOITHTIKH ENOSH: Κινάλι (2 γκολ), Ντεμίρ, Ιμπίς (2 γκολ), Μπεκίρ (1 γκολ), Μουτλού, Μουράτ Κεχαγιά (1 γκολ), Τσισίμ (1 γκολ)

ΜΑΝΑΤΖΕΡΡΑΓΚΜΠΙ - SEXTA FC 1-4

Η γνωστή…τρομοκρατική ένωση συνεχίζει την προέλαση της στο τουρνουά. Με πολύ καλό ποδόσφαιρο, στρωτό με τη μπάλα κάτω και κυρίως με πίστη στους εαυτούς τους. Ακόμη και στην αμφίρροπη αναμέτρηση με τους Μάνατζερράγκμπι, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δεν το έβαλαν κάτω και μεθοδικά, γύρισαν το ματς και έφτασαν στο φαινομενικά άνετο 4-1.

Πρώτο μέρος με πολλές φάσεις, η ομάδα με τα μπλε έχανε πολλές ευκαιρίες, όμως τελικά οι κύριοι με τα λευκά σκόραραν πρώτοι, με τον Τελώνη. 1-0.

Η Sexta FC, έδειξε λίγο σοκαρισμένη, ωστόσο στις επιθέσεις που δέχθηκε είχε φύλακα-άγγελο στην εστία τον αίλουρο Ελαφρόπουλο, που πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων. Η ισοφάριση άλλαξε τελείως το ματς.

Οκτάδα για φίλημα

Η μπλε ομάδα πήρε τα πάνω της, βρήκε ρυθμό, ευστοχία και καθάρισε την πρόκριση. Το πολύ κλειστό πρώτο μέρος, έδωσε τη θέση του σε ένα ανοικτό, αλέγκρο ματς που βοήθησε την πιο ποιοτική ομάδα. Αμφότερες καθαρές, χωρίς σκοπιμότητες, παρά τις δυνατές μονομαχίες της στιγμής, στο τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι. Πολλή προσπάθεια οι Μάνατζερράγκμπι, το αποτέλεσμα το πήραν οι «φιλοξενούμενοι».

Οκτάδα για φίλημα

Εξαιρετική δουλειά στην άμυνα ο Λαφιώτης, ως λίμπερο καθάρισε πολλές φάσεις, σωστές αποστάσεις οι υπόλοιποι και πολλά τρεξίματα. Καταλυτικός ο Καναβούρης με τα δύο γκολ, αθόρυβος ο Αντωνιάδης, δεν υστέρησε κάποιος.

MVP: Πολύ δύσκολη απόφαση. Κάθε ένσταση δεκτή, όμως δε θα δώσουμε το βραβείο στον Καναβούρη που ξεχώρισε επιθετικά, αλλά στον Λαφιώτη, που διέπρεψε αμυντικά και έβγαζε τη μπάλα μπροστά με ορθολογικό τρόπο. Θύμισε Χένρικσεν, τέτοιο στυλ αν με πιάνετε.

ΜΑΝΑΤΖΕΡΡΑΓΚΜΠΙ: Ράπτης Λ., Τσολακίδης, Τσαντίλας, Τελώνης (1 γκολ), Σωτηράκης, Καλαβάσης, Ράπτης Π.

SEXTA FC: Αντωνιάδης (1 γκολ), Μακρής, Κουράκος (1 γκολ), Καναβούρης (2 γκολ), Λαφιώτης, Ελαφρόπουλος, Θεοδοσίου, Παρασχάκης

ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ - GUCCI FOREMA 6-2

Ένα ακόμη από τα ντέρμπι της ημέρας, με δύο πολύ καλές ομάδες, που είχαν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις ως τώρα. Μόνο μία θα περνούσε στους «8» και τελικά εκείνη ήταν η ομάδα που βρέθηκε σε πιο καλή βραδιά την περασμένη Παρασκευή.

Οκτάδα για φίλημα

Αμφότερες είχαν (από)δείξει τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο. Παίκτες με τεχνική κατάρτιση, καλές συνεργασίες και ατομική ικανότητα πολύ παραπάνω του μέσου όρου. Προσπάθησαν να δώσουν έμφαση στις άμυνες τους και αυτό γύρισε μπούμερανγκ στους ηττημένους. Οι Θενπούδες, έπαιξαν πιο έξυπνα στο επιθετικό μισό, βρήκαν λύσεις στο σκοράρισμα και παράλληλα δεν άφησαν την ομάδα με τα λευκά να πλησιάσει στην εστία τους. Το 1-0 του Πάρη έγινε γρήγορα 2-0 από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Ντόναλντ Ρέκα, ο οποίος έβαλε ξανά τη σφραγίδα του με τρία γκολ συνολικά. Ο Στουπάθης μείωσε σε 2-1 και χρωμάτισε λίγο το πρώτο μέρος, μόνο που ο Ντόναλντ πέτυχε το πιο αποφασιστικό γκολ της αναμέτρησης.

Οκτάδα για φίλημα

Ημίχρονο 3-1 και μετά οι κύριοι με τα μπλε, μπήκαν δυνατά και τελείωσαν το ματς. Χατ-τρικ ο Ντόναλντ, γκολ ο Αγγελίνας που διακρίθηκε και στο trash talking με συμπαίκτες, αντιπάλους, διαιτητή, κερασάκι στην τούρτα ο Βρόντος. Ο Ταρνανίδης με άψογη τεχνική κατάρτιση δε βοήθησε όσο θα ήθελε, πέραν του γκολ που σημείωσε όταν όλα είχαν κριθεί. Το 6-2 κρίνεται δίκαιο.

MVP: Υπάρχουν και άλλοι πλην του αρχισκόρερ Ντόναλντ που θα άξιζαν να μπουν στην κατηγορία. Ο απροσπέλαστος τερματοφύλακας τους, ο Πάρης, ακόμη και ο Αγγελίνας που τρέχει και βοηθάει πολύ ασχέτως του οξύθυμου χαρακτήρα του. Δικαιωματικά όμως ξανά πολυτιμότερος παίκτης αναδεικνύεται ο Ντόναλντ. Χωρίς τη δική του παρουσία είναι άλλη ομάδα, σαφώς πιο άτολμη επιθετικά. Τρία γκολ και παλεύει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ: Βαλσάμης, Ντόναλντ (3 γκολ), Παναγόπουλος, Καντεμίρης, Ρέτζιος, Πάρης Μαλάι (1 γκολ), Αγγελίνας (1 γκολ), Βρόντος (1 γκολ).

GUCCI FOREMA: Κατσαμπάς, Γάτος, Ταρνανίδης (1 γκολ), Χριστόπουλος, Παπούδος, Βαρουξάκης, Βαλαβάνης, Στουπάθης (1 γκολ).

AGHIOS THERAPONTAS - STAR QUALITY 15-1

Οφείλω να ομολογήσω ότι την πρώτη φορά που τους είδα, δεν περίμενα πως θα φτάσουν στους 8 και μάλιστα απόλυτα δίκαια θα θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Τρομερή μπάλα, πολλά γκολ, χάρμα ιδέσθαι και πολλή πλάκα κατά τη διάρκεια του ματς. Ο Άγιος Θεράποντας βάζει πλώρη για τελικό και ταξίδι στην Ισπανία, αν συνεχίσει έτσι. Διέλυσε τον αντίπαλο που δεν είναι καθόλου κακή ομάδα και όμως δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση ούτε σε ένα σημείο του αγώνα.

Οκτάδα για φίλημα

Εκπληκτικός ο Σάλα με τα 5 γκολ, άξιοι συμπαραστάτες επιθετικά οι Φεράτι και Μεμουσάι από 4 γκολ ο καθένας. Όλοι μπορούν να βρουν δίχτυα σε αυτήν την ομάδα, δημιουργούν, απειλούν, δε χαρίζονται σε κανέναν. Με 8-0 ημίχρονο τα πράγματα δεν είχαν επιστροφή. Πολλοί αντίπαλοι που πέρασαν στους 8, τρόμαξαν με την απόδοση και το εύρος του σκορ του Αγιου Θεράποντα. Λογικό, δεδομένου πως πλέον φτάνουμε ένα-δυο βήματα πριν το φινάλε και το άγχος μεγαλώνει.

MVP: Κανονικά ο Σάλα θα έπρεπε να το πάρει, αλλά νομίζω πως ο Φεράτι βοήθησε περισσότερο σε όλους τους τομείς. Στα γκολ ο Σάλα πέτυχε ένα παραπάνω, είχε κυριαρχική εμφάνιση, ωστόσο στη συνολική εικόνα ο Φεράτι κέρδισε τις εντυπώσεις.

AGHIOS THERAPONTAS: Ρέντι (2 γκολ), Έρσι, Φεράτι (4 γκολ), Ερσίντ, Μεμουσάι (4 γκολ), Κούρτι, Σάλα (5 γκολ), Χοτζάι.

GUCCI FOREMA: Νίνης (1 γκολ), Μπίμπας, Αλάσης, Γκέκας, Σκιαδάς, Οσμάν, Αγουρος, Μήτσης

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΡΟΥ - TAO ANTIGUA 4-7

Η ομάδα με τα μπλε και τελικοί νικητές του ματς, μου είχαν κάνει εντύπωση από την πρώτη φορά που τους είδα. Ωραία παρέα, γρήγορη στο χιούμορ, χωρίς διάθεση να παίξουν βρώμικα και από ότι φάνηκε, αρκετά αποτελεσματική. Μας αρέσουν γιατί μοιράζουν και το σκοράρισμα, δίνουν ασίστ, δεν έχουν πρόβλημα να σκοράρει ο συμπαίκτης τους και όχι εκείνος που έχει τη μπάλα, ωραίοι τύποι.

Η Γιουβεντούρου πάλεψε πολύ. Έχανε, το γύρισε, πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ, αλλά σα να μη βγήκε στο δεύτερο. Άδειασε το ντεπόζιτο. 3-2 υπέρ τους το πρώτο 25λεπτο, 5-1 εις βάρος τους το δεύτερο. Κάθετη πτώση στην απόδοση τους, που τιμωρήθηκε από τους φρέσκους TAO ANTIGUA.

Οκτάδα για φίλημα

Μέχρι και αυτογκόλ έβαλε η ομάδα τους, αλλά δεν τους πτόησε. Αν φτάσουν ως το τέλος του δρόμου, θα είναι η πιο απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Δεν αποκλείεται, ειδικά αν συνεχίσουν να παίζουν χωρίς άγχος.

Το πόσο συμμετείχαν οι αναπληρωματικοί και των δύο, δεν περιγράφεται με λέξεις. Φωνές, οδηγίες, διαμαρτυρίες, ντέρμπι και στους πάγκους με λίγα λόγια. Ωραία εικόνα, πολύ ζωντανή.

Οκτάδα για φίλημα

MVP: Αυτή ήταν δύσκολη απόφαση. Μπορούσες να βρεις πάνω από έναν που διακρίθηκε με το παιχνίδι του. Μετά από αρκετή σκέψη δίνω τον τίτλο στον Ντούνη. Μου τράβηξε περισσότερο το μάτι, πιο μεστό παιχνίδι από όλους και παράλληλα έβαλε και δύο γκολ. Not bad.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΡΟΥ: Καλιγιαννίδης, Κακαβάς (1 γκολ), Ντιμιτρέσκου, Μουρατίδης, Τσιγκάνης, Άρης Παπαδόπουλος, Μάκης Παπαδόπουλος (1 γκολ), Γιαννακόπουλος (1 γκολ).

TAO ANTIGUA: Κίμωνας (2 γκολ), Ντούνης (2 γκολ), Γκοτσάι, Αγγελόπουλος (2 γκολ και ένα αυτογκόλ), Μπινιάκου, Μότσκα, Μάριος, Ερέκι (1 γκολ).

BEASTS TEAM - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 0-3 (Άνευ Αγώνος)

Η μοναδική ομάδα που λύγισε με τη βροχή και δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, ήταν η BEASTS TEAM. Τα θηρία τελικά δεν αποδείχθηκαν και…τόσο θηρία και με λίγο νερό την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Αστειεύομαι. Οι άνθρωποι είχαν πολλές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το όνειρο της Μαδρίτης. Έτσι, άνετα και ωραία, χωρίς καν να βραχούν (στην κυριολεξία) οι παικταράδες του Αστέρα προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Ξεκούραστοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

SAN ANTONIO - SKYPOOL 11-1

Και το SAN ANTONIO αν και δεν το περίμεναν πολλοί στην αρχή, δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα. Ήδη η πρόκριση στους «8» καλύτερους του τουρνουά, συνιστά επιτυχία και παιχνίδι με το παιχνίδι, βρίσκουν καλύτερες συνεργασίες και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τους. Κόντρα στους τίμιους SKYPOOL, φανέρωσαν αρκετές από τις αρετές τους ως ομάδα, γεγονός που τους έδωσε μία άνετη νίκη με σκορ 11-1.

Οκτάδα για φίλημα

Πολλές επιθέσεις, συνεχής κατοχή μπάλας, γρήγορα κλεψίματα και αδιάκοπο τρέξιμο, έφεραν το μεγάλο σκορ. Βέβαια χωρίς τον Λαμπάι, η ομάδα με τα λευκά δε θα έφτανε με τόση άνεση στο ευρύ αποτέλεσμα. Κάθε ομάδα έχει τον παίκτη που σαν κόλλα κρατάει όλη την πεντάδα ενωμένη και κάνει τη διαφορά.

Οι ηττημένοι έμειναν με το παράπονο από τους εαυτούς τους πως δεν πάλεψαν όσο θα έπρεπε για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το νοκ-άουτ ματς. Δεν είναι κακή ομάδα, αλλά έπεσαν σε αντίπαλο που δεν αστειευόταν.

MVP: Πολύ άνετα ο Νίκολα Λάμπαϊ. Δεν είναι μόνο τα 5 γκολ που πέτυχε, ούτε οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Πιο πολύ είναι αυτό που γράφουμε παραπάνω, βοηθάει όλο το σύνολο να παραμένει δεμένο, ο καθένας έχει το ρόλο του και ουδείς αγχώνεται για το σκοράρισμα. Με το Λάμπαϊ θα μπει το γκολ.

SAN ANTONIO: Σινομάτι (1 γκολ), Λάμπαϊ (5 γκολ), Κοροβέσι (2 γκολ), Τζόλης (1 γκολ), Σκέντο, Πρίφτι, Τσέλα, Κίτσι (2 γκολ).

SKYPOOL: Μπέρτσης, Λισγάρας, Λάλος, Λεγάκης, Λύρας (1 γκολ), Τσίτουρας, Αλαμπάνος, Μπαρκόσης

PRODIGIES - DREAM TEAM 0-17

Όταν επιλέγεις όνομα πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μην…εκτεθείς. Δε μπορείς ας πούμε να λέγεσαι DREAM TEAM και να τρως γκολ και στον ύπνο σου. Θα σε πάρουν στο ψιλό. Η ομάδα με φίλους-παίκτες από Ελλάδα και Κύπρο, επέλεξε τον κατάλληλο τίτλο και μάλιστα τον πιο ειλικρινή. Ποδοσφαιρική πανδαισία προσέφεραν στους φίλους του αθλήματος, χωρίς καμία υπερβολή. Μπαλάρα, 17 γκολ, καμία σκοπιμότητα και αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ο χαρακτήρας τους.

Οκτάδα για φίλημα

Φάνηκαν ωραίοι τύποι, δεν ειρωνεύονταν, δε φώναζαν στο διαιτητή, ακολουθούσαν κανόνες και παρά το γεγονός πως είχαν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με όσα είχαν δηλώσει αρχικά στην επιτροπή του τουρνουά, η χημεία δε χάλασε προς τέρψιν όλων μας. Έχει αρκετά δυνατά φαβορί για τελικό, οι κύριοι με τα λευκά, ίσως το πιο δυνατό, όπως μας έλεγαν οι διαιτητές που έχουν δει όλες τις ομάδες από τις αρχές Μαΐου που ξεκίνησε το ULTREX 5x5 CUP.

Οκτάδα για φίλημα

MVP: Με μεγάλη επιφύλαξη θα πω τον Νεοφύτου. Ο Κύπριος έβαλε 5 γκολ, έδωσε πάσες και μας άρεσε το στυλ του. Βέβαια είτε βάζαμε τον Νεοφύτου, είτε τον Σκουτέλη, ίσως και τον Τζάλα, δε νομίζω να μας έλεγε κανείς τίποτα.

PRODIGIES: Nickshot, Bagoal, Dele, Dalepap, Dem, El Tigre, Mek, Perdix

DREAM TEAM: Νικολιάς, Τζάλας (4 γκολ), Νεοφύτου (5 γκολ), Κρίγκος, Θεοφίλου, Σκουτέλης (5 γκολ), Δελαπόρτας (1 γκολ), Νικολάου (2 γκολ).

Η τελική οκτάδα

Να συνοψίσουμε. Στους 8 πέρασαν οι Bulldogs, Dream Team, San Antonio, Tao Antigua, Αστέρας Νέας Κυψέλης, Agios Therapontas, Θενπούδες, Sexta FC. Οι μεγάλοι προημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή 23 Ιουνίου, φυσικά στο Campeon στο Μαρούσι και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Θα πέσουν κορμιά. Έχουν περάσει οι οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης και περιμένουμε να δούμε δυνατές μονομαχίες και καλό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ