UFC

UFC on Fuel 3: Korean Zombie vs. Poirier

UFC on Fuel 3: Korean Zombie vs. Poirier

Μία ακόμα μεγάλη βραδιά του UFC θα μπορείτε να δείτε σε Live Streaming από το Sport24.gr. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:00), στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, διεξάγεται το UFC on Fuel 3, με τη μάχη Korean Zombie vs. Poirier στο main event να ξεχωρίζει.

Το "Patriot Center" στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια έχει την τιμητική του τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:00), καθώς θα φιλοξενήσει το UFC on Fuel 3, το οποίο οι φίλοι του UFC θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά (όπως πάντα) μέσω Live Streaming από το Sport24.gr.

Η σπουδαία αναμέτρηση της βραδιάς είναι μεταξύ του Chan Sung Jung ή αλλιώς "Korean Zombie" και του Dustin Poirier, στο πλαίσιο του main event.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν παρόμοιο ρεκόρ, καθώς μετρούν ίδιες νίκες (12), αλλά ο Poirier έχει δύο ήττες περισσότερες (τρεις έναντι μίας του Jung).

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιποι αγώνες της main card. Στο co-main event, ο Amir Sadollah αναμετράται με τον Jorge Lopez, ενώ στον τρίτο αγώνα έχουμε την κόντρα των Donald Cerrone και Jeremy Stephens.

Οι άλλοι τρεις αγώνες, που "κλείνουν" τη main card είναι: Yves Jabouin vs. Jeff Hougland, Igor Pokragac vs. Fabio Maldonado και Jason MacDonald vs. Tom Lawlor.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ