UFC

UFC Fight Night 28 αυτή την Τετάρτη!

UFC Fight Night 28 αυτή την Τετάρτη!

Συνεχίζει ακάθεκτο το UFC με τα event της Τετάρτης για 2η σερί βδομάδα βάζοντας ακόμη μία ενδιαφέρουσα κάρτα στο FOX SPORTS 1 ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα της 18ης σεζόν του "The Ultimate Fighter" με προπονήτριες τις Ronda Rousey και Miesha Tate.

Το UFC Fight Night 28 έχει μεν αρκετές μάχες με νέους ανερχόμενους Βραζιλιάνους μαχητές αλλά τα 3 κορυφαία ζευγάρια έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Στο main event ο Ryan Bader θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει επιτέλους από τη μέση της κατηγορίας παίζοντας με τον πολύ επικίνδυνο και ανερχόμενο αστέρα στα Light heavyweight κιλά Glover Texeira.

Ο "Darth" Bader έρχεται από τη νίκη του επί του βετεράνου Vladimir Matyushenko όμως ο Βραζιλιάνος είναι... άλλο επίπεδο.

Με 19 σερί νίκες (οι 4 στο UFC) βάζει ήδη υποψηφιότητα για μάχη τίτλου και αν συνυπολογίσουμε και τον εντυπωσιακό του τρόπο παιχνιδιού, είναι από τους μαχητές που το UFC περιμένει πάρα πολλά... Φαβορί στη μάχη και με το δίκιο του.

Αμέσως πριν, ένας από τους κορυφαίους Grapplers όλων των εποχών ο "Jacare" Sousa θα κοντραριστεί με τον πολύ σκληρό Yushin Okami, τεστάροντας έτσι το, μέχρι τώρα επιτυχημένο, παιχνίδι του Ιάπωνα που βασίζεται στην πάλη.

Τέλος, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς flyweights, ο Joseph Benavidez θα παίξει με τον πολύ καλό Jussier Da Silva και αν κερδίσει... μπορεί να ξαναχτυπήσει την πόρτα του πρωταθλητή "Mighty Mouse".

Όπως πάντα την Main Card θα την δούμε ζωντανά και αποκλειστικά στο sport24.grστις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Όλη η κάρτα:

MAIN CARD

Ryan Bader vs. Glover Teixeira

Yushin Okami vs. Ronaldo Souza

Joseph Benavidez vs. Jussier Formiga

Piotr Hallmann vs. Francisco Trinaldo

Rafael Natal vs. Tor Troeng

Ali Bagautinov vs. Marcos Vinicius

PRELIMINARY CARD

Wilson Reis vs. Hugo Viana

Felipe Arantes vs. Edimilson Souza

Ramiro Hernandez vs. Lucas Martins

Elias Silverio vs. Joao Zeferino

Ivan Jorge vs. Keith Wisniewski

Sean Spencer vs. Yuri Villefort

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ