UFC

UFC Countdown με Mcgregor, Mighty Mouse, Cerrone και Alvarez!

UFC Countdown με Mcgregor, Mighty Mouse, Cerrone και Alvarez!

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο UFC σήμερα, δύο μαχητές που προσφέρουν τον ορισμό του εντυπωσιακού παιχνιδιού και ένας από τους πιο πλήρεις πρωταθλητές στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεχωρίζουν από τα Countdown video του Σαββατιάτικου UFC 178.

Ο Ιρλανδός «Τρομοκράτης» Conor Mcgregor, ίσως ο μοναδικός μαχητής σήμερα στο UFC που έχει μια τόσο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μας θυμίζει πολλές φορές τον μεγάλο Ali, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αφού για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει έναν τοπ 5 μαχητή, τον εξαιρετικό Dustin Poirier.

Αμέσως μετά από αυτούς, δύο τρομερά εντυπωσιακοί μαχητές θα δώσουν μια μάχη που αν πάει σε απόφαση θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του αιώνα… O Cerrone έχει 19 «τελειώματα» σε 25 νίκες και ο Alvarez 21 τελειώματα σε 25 νίκες, οπότε και στατιστικά αναμένεται ματσάρα.

Τέλος, στο main event θα δούμε τον , δυστυχώς υποτιμημένο από το ευρύ κοινό, Demetrious «Mighty Mouse» Johnson, τον Flyweight πρωταθλητή του UFC που παίζει την μία ματσάρα μετά την άλλη δείχνοντας μια συγκλονιστικά πλήρη μαχητική παλέτα που δεν αναγνωρίζεται όσο θα έπρεπε λόγω του μικρού του βάρους. Δώστε του μια ευκαιρία…

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Θηλυκός… νοκάουτερ ετών πέντε!

Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

Ξύλο και των… γονέων ανάμεσα σε γυναίκες!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ