UFC

Τεράστια ευκαιρία για Φιλίππου!

Τεράστια ευκαιρία για Φιλίππου!

Μπροστά στη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του βρίσκεται ο Κώστας Φιλίππουαφού στις 29 Δεκεμβρίου, στο UFC 155, θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Chris Weidman ενάντια στον Tim Boetsch!

Οι Weidman και Boetsch είναι δύο από τους κορυφαίους μαχητές της κατηγορίας και η μεταξύ τους μάχη θα έβγαζε πιθανότατα τον επόμενη διεκδικητή της middleweight ζώνης του UFC ενώ στην βραδιά έχει πολλές ακόμη σπουδαίες μάχες, με αυτή του heavyweight τίτλου, μεταξύ του νυν πρωταθλητή Junior Dos Santos και του Cain Velasquez, να ξεχωρίζει.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας έχει αυτή τη στιγμή ένα σερί 4 νικηφόρων αγώνων στο UFC και ήταν να αντιμετωπίσει τον Nick Ring στο UFC 154 του περασμένου Σαββάτου αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του αντιπάλου του την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη το Tim Boetsch έχει ένα σερί 4-0 από τότε που κατέβηκε κατηγορία με τις δύο τελευταίες του νίκες να είναι ενάντια σε μεγάλα ονόματα όπως ο Yushin Okami και τον Hector Lombard.

Η μάχη στιλιστικά έχει ενδιαφέρον αφού ο Boetsch βασίζεται κυρίως στο grappling του με τον Κώστα να έχει επιδείξει μέχρι στιγμής πολύ καλή takedown defence. Αν τα καταφέρει να πάνε στο έδαφος, στο όρθιο παιχνίδι έχει σαφές πλεονέκτημα. Βέβαια, ο Αμερικανός είναι πολύ πιο έμπειρος με μεγαλύτερες μάχες στην πλάτη του οπότε παραμένει το φαβορί.

Σε συνεργασία με το fightsports.gr

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ