UFC

Ξανά εκτός UFC o Thiago Silva, στον πάγο και ο Anthony Johnson

Ξανά εκτός UFC o Thiago Silva, στον πάγο και ο Anthony Johnson

Για λίγο κράτησε η χαρά του Thiago Silva αφού και πάλι τέθηκε εκτός UFC μετά το βίντεο που διέρρευσε η γυναίκα του. Στον πάγο και ο Anthony Johnson. (VIDEO)

Μετά την κατακραυγή που έχει ξεσπάσει κατά του NFL (το πρωτάθλημα του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου) για τα περιστατικά σοβαρής ενδοοικογενειακής βίας τα οποία προσπάθησε να κρύψει «κάτω από το χαλάκι» μέχρι που μαθεύτηκαν στην τηλεόραση και έγινε χαμός, το UFC και ο Dana White φαίνεται ότι αποφάσισαν να μην δώσουν καμία ευκαιρία για ανάλογους συσχετισμούς. Μέσα σε μια μέρα ένας αθλητής κόπηκε ενώ ένας άλλος είναι στο «τσακ».

Ο Thiago Silva είχε κοπεί πριν καιρό από το UFC αφού συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση στη πρώην γυναίκα του με όπλο. Τελικά πριν 3 μέρες η αστυνομία τον έκρινε ο αθώο αφού η πρώην γυναίκα του είχε φύγει εκτός χώρας και δεν κατέθεσε ποτέ. Ο Dana White τότε ξανά υπέγραψε τον Βραζιλιάνο λέγοντας ότι αφού βγήκε «καθαρός» από την νομική διαδικασία δεν υπάρχει πρόβλημα. Όμως η πρώην γυναίκα του είχε άλλα στο μυαλό της αφού μόλις χτες ανέβασε στο youtube βίντεο από το επίμαχο περιστατικό, στο οποίο φαίνεται ο Silva εμφανώς ταραγμένος να κρατάει κάτι που μοιάζει πάρα πολύ με περίστροφο ενώ η ίδια τον κατηγορεί ότι είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Μέσα σε χρόνο dt ο Βραζιλιάνος ήταν ξανά εκτός UFC.

Ο Anthony «Rumble» Johnson βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο στην καριέρα του αλλά από χτες είναι και αυτός στον πάγο «επ” αόριστον» ή μέχρι η νομική ομάδα του UFC να καταλήξει αν υπάρχει υπόθεση εναντίον του ή όχι. O Αμερικάνος έχει βεβαρημένο ιστορικό αφού το 2009 είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία ενάντια στην τότε γυναίκα του και είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια με αναστολή και υπό την προϋπόθεση να παρακολουθήσει… σωφρονιστικά σεμινάρια. Από τότε και για αρκετά χρόνια δεν φαινόταν να υπάρχει άλλο περιστατικό μέχρι πριν λίγες μέρες που η πρώην, πια, γυναίκα του ξαναπήγε στην αστυνομία καταγγέλλοντας ότι φίλοι του την απειλούν και ότι το 2012 την είχε ξαναχτυπήσει με αποτέλεσμα να τις σπάσει δύο δόντια! To UFC αντέδρασε και έβαλε στον πάγο τον Johnson μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Τρομερό reality πολεμικών τεχνών (VIDEO)

Ξύπνησε από το κώμα και παλεύει για τη δικαίωση!

Έβαλε γάντια ο Ζαμπίδης και ξεκίνησε προετοιμασία!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ