UFC

Επιλέγει Silva ή Hendricks ο GSP

Επιλέγει Silva ή Hendricks ο GSP

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να γίνει φέτος το superfight μεταξύ του GSP και του Anderson Silva, ο πρόεδρος του UFC Dana White.

Ο White είπε σε δημοσιογράφους ότι είναι στο χέρι του Καναδού να διαλέξει αντίπαλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο welterweight πρωταθλητής μπορεί να θέλει επιτέλους να παίξει με τον Silva.

O Johny Hendricks θεωρείται ο νούμερο ένα διεκδικητής της κατηγορίας ακόμη και πριν κερδίσει τον επίσης κορυφαίο Carlos Condit αλλά είναι φανερό ότι το UFC κοιτάει να εκμεταλλευτικά πρωτίστως εμπορικά τον Καναδό πρωταθλητή που έχει αρχίσει να σκέφτεται και την απόσυρση.

Δεν εξηγείται αλλιώς η προτίμηση του Diaz εις βάρος του Hendricks κόντρα στον GSP και σίγουρα δεν θα είναι έκπληξη αν προτιμηθεί αυτή τη φορά ο Anderson Silva.

Οι δύο τους αποτελούν τους δυο κορυφαίους μαχητές του UFC εδώ και χρόνια και το "Superfight" τους συζητιέται εδώ και καιρό αφού αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ εισπράξεων και τηλεθέασης.

Από την άλλη αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου, ο Jon Jones αναμένεται να περάσει χωρίς προβλήματα από τον Chael Sonnen και ίσως προτιμηθεί ως αντίπαλος του Silva αφήνοντας τον δρόμοελεύθερογια το Hendricks - GSP.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ