ΣΤΗΛΕΣ

Οι κορυφαίοι στη SuperBALL (2013-14)

Οι κορυφαίοι στη SuperBALL (2013-14)

Οι πρωταγωνιστές της Super League και οι Έλληνες του εξωτερικού "παρέλασαν" στους τηλεοπτικούς δέκτες σας μέσω της εκπομπής SuperBALL. Δείτε σε video τις δηλώσεις των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών. Ραντεβού τον Αύγουστο με ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και σχόλιο.

Οι φίλοι της εκπομπής καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαν την ευκαιρία να σχολιάζουν τους αγώνες της Superleague, αλλά και να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους. Όχι μόνο στους παρουσιαστές Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη, αλλά και στους ρεπόρτερ, οι οποίοι βρίσκονταν στο στούντιο ή έβγαιναν στον "αέρα" για να συζητήσουν την εκάστοτε επικαιρότητα και φωτίσουν κάθε θέμα που αφορούσε στις ομάδες.

Οι ρεπόρτερ και σχολιογράφοι Παντελής Διαμαντόπουλος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Κριτής (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Αρναούτογλου (ΑΕΚ), Κώστας Πετρωτός (ΠΑΟΚ) έδιναν κάθε βράδυ το "παρών" για να δώσουν απαντήσεις.

Οι δημοσιογράφοι Σταύρος Γεωργακόπουλος, Θανάσης Κρεκούκιας, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, Γρηγόρης Μπάτης, Γιώργος Περπερίδης, Μπάμπης Τσιμπίδας, Πέτρος Παπαμακάριος, Βαγγέλης Κατσαΐτης, Σάκης Γκίνας έδιναν τον παλμό της αγωνιστικής απ όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Ο Θοδωρής Κουνάδης συντόνιζε το live blog με τα δικά σας ερωτήματα, σχόλια και παρατηρήσεις.

Οι πρωταγωνιστές όμως θα είναι πάντα πιο ψηλά από όλους. Έτσι, φιλοξενήθηκαν στον «αέρα» της SuperBALL, οι πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αλλά και Έλληνες παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Οι Κώστας Κατσουράνης, Μίροσλαβ Στοχ, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνης Νικοπολίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κολοβός, Φερνάντο Σάντος, Σάκης Τσιώλης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Μανωλάς, Βασίλης Χατζηπαναγής, Νταβίντ Μέντες, Θωμάς Μαύρος και Νταβίδ Φουστέρ, Βασίλης Τοροσίδης σχολίασαν από τη δική τους οπτική γωνία και απάντησαν στις ερωτήσεις του κόσμου.

Τελευταίος, αλλά όχι ουραγός, ο σχολιασμός και η ενότητα των αμφισβητούμενων φάσεων με τον Ηρακλή Τσίκινη. Με διαφωνίες, αλλά όχι εντάσεις, με χαλαρή διάθεση για το κομμάτι του ποδοσφαίρου που αγαπάμε να μισούμε. Ραντεβού στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ