ΣΤΗΛΕΣ

Μαρακάκης: "Έτσι και τους βρω μπροστά μου..."

Μαρακάκης: "Έτσι και τους βρω μπροστά μου..."
Μαρακάκης

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην SUPER BALL για το φιάσκο με τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ, την εμπλοκή του ονόματος του στο φανταστικό ΔΣ και τόνισε πως καλό είναι να μην βρει μπροστά του τον Βλάση Τσάκα...

"Αισιόδοξοι ήταν όλοι. Και θα με συγχωρήσετε επειδή θεωρούσα δεδομένο, λόγω και της αναμονής της διοίκησης του παναθηναϊκού, πως όλα θα πήγαιναν καλά. Μην βλέπουμε φαντάσματα, ήταν δεδομένο πως παρά τα προβλήματα ακόμα και ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρούσε ότι μάλλον υπάρχει κάτι πίσω από αυτή την ιστορία και οδεύουμε σε αίσιο τέλος", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Να το πω ξεκάθαρα, επειδή κινδύνεψα να παρεξηγηθώ, γιατί άνθρωποι έβλεπαν σκοτεινές δυνάμεις μέσου εμού κατά του κύριου Αλαφούζου. Εγώ αγαπάω τον Παναθηναϊκό και πολύ πριν γίνει η Παναθηναϊκή Συμμαχία, εδώ και δυο χρόνια περίπου, βρέθηκα κοντά σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Το έκανα με φίλους του Παναθηναϊκού και όχι αντιπάλους του κυρίου Αλαφούζου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τα μεγαθήρια που ακούγονται. Απλά αγαπούν τον σύλλογο".

Για την εμπλοκή του ονόματος του στο φανταστικό ΔΣ, είπε: "Όπως έχω πει από την αρχή η διαρροή των προσώπων που ακούστηκαν έγινε χωρίς την άδεια μας. Τουλάχιστον ως προς το πρόσωπο μου. Είχα ζητήσει να συμβεί αυτό μόνο υπό την προϋπόθεση να είναι πραγματικό το ενδιαφέρον.

Θέλω να σας πω κάτι σημαντικό. Πως είναι δυνατόν να μετείχαμε όλοι εμείς σε ένα ΔΣ όπου θα μας είχε επιβληθεί η παρουσία ενός μεσίτη όπως ο κ. Τσάκας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Αν θα είχε βάλει το λιθαράκι του για να σωθεί η ομάδα καλώς. Πιστεύω πως ένας κύριος με αυτή την ιδιότητα θα έπαιρνε απλά την αμοιβή του και μετά θα έφευγε".

Για τις φήμες που τον ήθελαν σε άλλο διοικητικό σχήμα, είπε: "Ακούστηκε ότι με πλησίασαν μεγαλοεπιχειρηματίες ή μέτοχοι της ΠΑΕ κτλπ. Εγώ μίλησα για ανθρώπους που βοήθησαν απλά τον Παναθηναϊκό. Ανεξάρτητα αθλήματος. Βλέπουν πίσω από μένα φαντάσματα και δυνάμεις που δεν υπάρχουν. Δέχθηκα να εμπλακώ σε αυτό το πράγματα χωρίς αντίκρισμα και τελικά είμαι εκτεθειμένος μετά από αυτή την κωλοτούμπα όπως εξελίχθηκε".

Σε νέα ερώτηση για το γεγονός πως δεν διέψευσε πως θα ήταν στο "ΔΣ", είπε: "Και πριν την επικείμενη συνάντηση στην τράπεζα είπα πως καλό είναι να μιλήσουμε όταν ολοκληρωθεί το deal. Ούτε τα ονόματα μας θέλαμε να βγούνε, ούτε τίποτα.

Έστω λοιπόν εγώ δέχθηκα να μιλήσω. Το πρώτο που είπα είναι πως δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον Πρίγκιπα και τον Τσάκα, που ίσως να γνώριζε το συγκεκριμένο περιβάλλον που με πλησίασε. Αν όλα πήγαιναν καλά τότε θα μπορούσα να προσφέρω υπηρεσίες. Μπορεί την επόμενη μέρα να μην μου άρεσαν αυτά που θα άκουγα να έφευγα".

Για το αν ο άνθρωπος ο οποίος τον προσέγγισε είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή κάποιος από τους νυν μετόχους: " Όχι, καμία σχέση. Δεν είναι κανένας από αυτούς. Δεν έφτασαν σε τόσο υψηλό επίπεδο οι συζητήσεις που είχα εγώ. Εγώ συνομίλησα με απλούς φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι κάποτε βοήθησαν τον Παναθηναϊκό. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό".

Τέλος για την κατάληξη της ιστορίας, είπε: "Είμαι έξαλλος ως Παναθηναϊκός και δεύτερον ως ένας άνθρωπος που βγήκε μπροστά και είπε πως θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Παναθηναϊκού, αν όλα πάνε καλά. Μετά τα όσα συνέβησαν όμως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κρύβονται ή έστω καλό είναι να μην τους πετύχω μπροστά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ