ΣΤΗΛΕΣ

Καραγκούνης: "Νιώθω ευλογημένος"

Καραγκούνης: "Νιώθω ευλογημένος"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καρακούνης θα παρευρεθεί σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση και δήλωσε στη "SUPERBALL" πως νιώθει ευλογημένος που θα βρεθεί στο Μουντιάλ. Στο γιο αφιέρωσε την πρόκριση που του ζήτησε να τον πάει στη Βραζιλία.

Με τη μαγική του ασίστ στον Κώστα Μήτρογλου ο Γιώργος Καραγκούνης τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Έτσι, ο "Κάρα" θα βρεθεί σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση και έκανε πράξη την επιθυμία του γιο του όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι με τη Ρουμανία.

"Ήρθε μία ακόμα μεγάλη στιγμή για όλους μας. Μεγάλη πρόκριση. Πανάξια πρόκριση. Την περιμέναμε αυτά τα δύο χρόνια και μας αξίζει για την προσπάθεια. Παίξαμε σε ένα γήπεδο κόλαση. Τα καταφέραμε και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα με μία μεγάλη πρόκριση και μία μεγάλη χαρά" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Όπως είναι φυσιολογικό δεν θα μπορούσε να μην του γίνει ερώτηση για όλα όσα έχει ζήσει. "Νιώθω ευλογημένος. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα έχω ζήσει με την εθνική ομάδα και γενικά στο ποδόσφαιρο Όλη η δουλειά αυτών των χρόνων ανταμείβονται. Η πρώτη μου συμμετοχή ήταν στα 26 μου χρόνια. Και πλέον μετά από δέκα χρόνια έχω παίξει σε τρία Euro και θα παίξω και σε δεύτερο Μουντιάλ. Παίζω στην Εθνική από 14 χρονών. Τόσο μεγάλη πρόκριση, αν δεν περνούσαμε σήμερα ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου με την εθνική ομάδα. Όταν τελειώνει ένα τέτοιο παιχνίδι τα συναισθήματα δεν περιγράφονται" τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιώργος Καραγκούνης αφιέρωσε την πρόκριση: "Όλοι οι φίλαθλοι μας αγαπούν. Ήταν συγκλονιστικοί όσοι ήρθαν, αλλά όλοι ήταν μαζί μας. Το αφιερώνουμε σε όλους και στις οικογένειές μας. Ήταν πολύ σημαντικό που πανηγυρίσαμε την πρόκριση. Αφιερώνω την πρόκριση στον γιο μου τον Νάσο ο οποίος όταν έφυγα από το σπίτι μου είπε ότι θέλει να τον πάω στη Βραζιλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ