ΣΤΗΛΕΣ

Η SUPER BALL στη Νέα Σμύρνη

Η SUPER BALL στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Η SUPER BALL και αυτή την Κυριακή (25/11, 21:45) μαζί σας με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις από το ματς μεταξύ του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. Παρουσιάζουν Παντελής Βλαχόπουλος - Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.

Εκλεκτός καλεσμένος της εκπομπής αυτή την Κυριακή ο μέσος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας.

Η εκπομπή κάνει σέντρα, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα των κυριακάτικων αγώνων της Superleague με συνεχές ρεπορτάζ, σχόλιο, στιγμιότυπα, αναλύσεις, κριτική φάσεων, αλλά και διαγωνισμούς.

Τούτη την αγωνιστική (13η) δεσπόζει το ματς της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Ντάλλας από τα αποδυτήρια και εν συνεχεία από ειδικά διαμορφωμένο studio θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, σχόλιο και ανάλυση. Στο studio της SUPER BALL θα βρίσκονται οι Δημήτρης Κριτής. Ανάλυση της αγωνιστικής από τη Γερμανία θα κάνει και ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Μαλεζάς. Ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης θα σχολιάσει όλες τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μοιράζει την μπάλα σε όλη τη διάρκεια των 90+ λεπτών της εκπομπής και ο Θέμης Καίσαρης παίζει, σχολιάζει και καλύπτει και τις δύο γραμμές, με καυστική, σοβαρή, αλλά και χιουμοριστική διάθεση, ανάλογα με το θέμα, το κλίμα και το πώς έχει ξυπνήσει το πρωί.

Μείνετε συνδεδεμένοι… Ραντεβού την Κυριακή στις 21:45.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ