ΣΤΗΛΕΣ

Φουστέρ: "Χαρούμενοι που ικανοποιήσαμε τον πρόεδρο"

Φουστέρ: "Χαρούμενοι που ικανοποιήσαμε τον πρόεδρο"
INTIME SPORTS

Μιλώντας στη "Super Ball" o Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για τους λόγους της νίκης του Ολυμπιακού και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ντέρμπι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ικανοποιήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα.

Ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ικανοποιήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από αυτή την εξέλιξη εμφανίστηκε δήλωσε στη "Super Ball" ο Νταβίντ Φουστέρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "Super Ball":

Για τον εάν ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος από την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους: "Κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες εναντίον της Γιουβέντους και του αιώνιου αντιπάλου. Σίγουρα φάνηκε η κούραση μέσα στο γήπεδο γιατί παίξαμε με την ίδια ενδεκάδα με την οποία παίξαμε και με τη Γιουβέντους. Από εκεί και πέρα και ο Παναθηναϊκός είχε παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι και ήταν κουρασμένος. Οπότε υπήρχε μια γενική κούραση και στις δύο ομάδες".

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια σοβαρή ομάδα η οποία προσπάθησε να κλείσει χώρους. Δεν θέλησε να έχει κατοχή και προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ξέραμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Καταφέραμε και εκμεταλλευτήκαμε τη μία από τις λίγες που μας παρουσιάστηκαν και πήραμε το παιχνίδι"

Για το τι τους είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια: "Μας είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος. Είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια για τον πρόεδρο. Εμείς ως παίκτες χαιρόμαστε που τον ικανοποιήσαμε"

Για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι και την καθυστέρηση που υπήρξε στην έναρξη λόγω καπνογόνων: "Στα ντέρμπι υπάρχει αυτή η παθιασμένη ατμόσφαιρα. Από την άλλη όμως δεν θα έπρεπε να ξεπερνούν τα όρια και θα έπρεπε να καταλάβουν ότι είναι δύσκολο για όλους τους παίκτες ακόμα και για τους παίκτες του Ολυμπιακού, να αγωνίζονται με όλη αυτή την κάπνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ