ΣΤΗΛΕΣ

"Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα"

"Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα"
Σεϊταρίδης INTIME SPORTS

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για τη νίκη με τον Πανιώνιο και τα δύσκολα ματς με Τότεναμ και Ολυμπιακό που ακολουθούν και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι μία σημαντική νίκη, που μας βοηθάει ψυχολογικά σε μία δύσκολη εβδομάδα. Με τον Πανιώνιο όλα πήγαν καλά, αν και στο δεύτερο ημίχρονο αφήσαμε το ματς χωρίς λόγο. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Τότεναμ, όπου θα κριθεί η πρόκριση και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά", είπε αρχικά ο έμπειρος άσος.

Για τα ματς που ακολουθούν με Τότεναμ και Ολυμπιακό: "Εννοείται πως το ιδανικό θα ήταν να πετύχουμε το 3 στα 3. Θα ήταν το τέλειο. Βασικά να πάρουμε 6 πόντους στο πρωτάθλημα και να έχουμε προκριθεί στο Europa League. Η νίκη επί του Πανιωνίου, μας βοηθάει ψυχολογικά. Από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο ματς με την Τότεναμ και από την Παρασκευή στον Ολυμπιακό".

Όσον αφορά την οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος, εξήγησε: "Δεν θα συμφωνήσω ότι ο Πανιώνιος μας πίεσε. Εμείς χαλαρώσαμε. Ίσως επαναπαυτήκαμε μετά το καλό πρώτο ημίχρονο που κάναμε. Πήγαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα με λάθος τρόπο, αφού χάσαμε την κατοχή της μπάλας, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε ατομικά για να βάλουμε γκολ, ενώ δεν έπρεπε. Σπαταλήσαμε άσκοπα δυνάμεις, αντί να κρατήσουμε τη μπάλας και να επιτεθούμε σωστά όπως στο πρώτο ημίχρονο".΄

Για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού: "Όπως είπα, παντού στο ποδόσφαιρο ισχύει το ίδιο. Όταν μία ομάδα νικάει και πάει καλά, όλα είναι όμορφα. Όταν πάει άσχημα και χάνει, τότε όλα πάνε χάλια. Στον Παναθηναϊκό έπαιξε ρόλο η αλλαγή του προπονητή, χωρίς να θέλω να μειώσω τον κύριο Φερέιρα, ο οποίος είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ο Χουάν όμως ξέρει την ομάδα, έχει συντελέσει στην αλλαγή ψυχολογίας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να συνεχίσουμε έτσι".

Για την προσωπική του απόδοση: "Κάθε χρονιά είναι κομβική για έναν ποδοσφαιριστή. Στον εαυτό μου δεν έχω να αποδείξω κάτι. Στον κόσμο έχω να αποδείξω. Εγώ ξέρω ποιος είμαι και ποιος ήμουν. Η μόνη διαφορά είναι ότι πέρυσι δεν έπαιζα, ενώ φέτος έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τι θα ήθελε να αλλάξει, είπε: "Για το ποδόσφαιρο, εύχομαι οι Έλληνες και οι ξένοι να παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που να αξίζει, με ωραία γήπεδα, με κόσμο στις εξέδρες, σε καλύτερους αγωνιστικούς χώρους. Θέλω να πω μπράβο στον Πανιώνιο, γιατί διατηρεί τον χλοοτάπητα σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι από τις λίγες ομάδες που το κάνει. Τώρα είναι μία ερώτηση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Γιατί πρέπει να αλλάξουν τα θεμέλια που στηρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι κοινό μυστικό ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω ποιος θα τα άλλαζε".

Τέλος, για τον Δημήτρη Σιόβα: "Θέλω να του ευχηθώ να έχει την υγεία του και να μην έχει τραυματισμούς. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από αυτόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ