ΣΤΗΛΕΣ

Γιαννιώτας: "Πάμε για πρωτάθλημα"

Γιαννιώτας: "Πάμε για πρωτάθλημα"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή SuperBALL για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ και το μέλλον της καριέρας του.

Δείτε πως μετέφερε ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Γιαννιώτας, τη νίκη των "Αρκάδων" επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την καριέρα του στη Γερμανία.

Για το αν στοχεύει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας: "Βεβαίως πάμε για πρωτάθλημα. Οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί. Δεν βρίσκω το λόγο κάποιος να μας σταματήσει από το να ονειρευόμαστε. Οταν είχαμε πολλά παιχνίδια λόγω Ευρώπης ήταν δύσκολο, θα έλεγα πρωτόγνωρο. Από τη στιγμή που ξεκουραζόμαστε θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο. Θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. "

Για τη φάση του πρώτου γκολ του με τον ΠΑΟΚ: "Με το που είδα τη μπάλα να έρχεται σε μένα, η μπάλα ήρθε στην ευαίσθητη περιοχή και αυθόρμητα τα χέρια μου πήγαν εκεί να προστατευτώ. Δεν κατάλαβα κανένα χέρι. Είδα πολλές φορές το ριπλέι. Φάνηκε σαν να χτυπά στο χέρι, αλλά πραγματικά δεν το κατάλαβα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Πάντως, επειδή έχω δει πολλά videos, ο διαιτητής δεν μπορούσε να το δει από εκεί που ήταν."

Για το ποιος από τους τρεις "μεγάλους" είναι καλύτερος: "Δεν μπορείς ποιος είναι ο καλύτερος από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η βαθμολογία σίγουρα δεν λέει ψέμματα. Ούτε ήταν τυχαία η πρωτιά του ΠΑΟΚ. Δεν περίμενα όμως να χάσει τη διαφορά τόσο γρήγορα. Οι ομάδες πάντως είναι ξεχωριστές με ξεχωριστούς παίκτες."

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τρίπολη δεν μπορώ να τον εξηγήσω. Περίμενα να μας πιέσει περισσότερο, να κάνει ευκαιρίες. Δεν είδα ότι ήθελαν τόσο πολύ το ματς όσο εμείς.Αναλύσαμε το video και περιμέναμε μία ομάδα με σκληρή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση. Τίποτα από αυτά τα δύο δεν είδαμε. Οσο περνούσε η ώρα, αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση."

Για το ποιος έχει το προβάδισμα για τον τίτλο: "Για μένα κανείς δεν έχει το προβάδισμα για τον τίτλο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ντεφορμέ αλλά όλα παίζονται. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες αλλά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ διψούν για ένα τίτλο."

Για τους φίλους του Αρη: "Η αγάπη των Αρειανών με τιμάει, ανταμοίβει τη δουλειά μου. Οι βρισιές των αντιπάλων οπαδών είναι μέσα στο παιχνίδι."

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο κοντρα στον ΠΑΟΚ: "Εχω ένα κακό που είναι ταυτόχρονα και καλό. Οταν έχω πίεση και νιώθω ανεπιθύμητος από το περιβάλλον συγκεντρώνομαι περισσότερο."

Για τη σύγκρισή του με τον Καραγκούνη: "Είναι μεγάλη τιμή να με συγκρίνουν με τον Καραγκούνη. Μας έφερε τον τίτλο του 2004, ότι και αν πεις γι' αυτόν είναι λίγο."

Για τον Αστέρα: "Ο Αστέρας παρέχει τα πάντα. Ολα είναι στην εντέλεια. Το καλοκαίρι βρήκα αυτό που ήθελα στην Τρίπολη. Θέλω τώρα να το ανταποδώσω."

Για το αν μίλησε με άλλες ομάδες το καλοκαίρι: "Δεν γνωρίζω καθόλου για ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Εχω πει στο μάνατζέρ μου να με ενημερώνει όταν τα πράγματα φτάνουν στο τέλος. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις το καλοκαίρι αφού δεν είχα χρόνο συμμετοχής. Από τη στιγμή που πήγα στον Αστέρα, τελείωσε κάθε άλλη κουβέντα."

Για το τι συνέβη με την καριέρα του στη Γερμανία: "Στη Γερμανία με πήγαν πίσω οι τραυματισμοί. Είχα δύο θλάσεις και έχασα πολύ χρόνο. Εκεί η ποιότητα των παικτών είναι πολύ μεγάλη και όταν χάνεις χρόνο, μένεις πίσω."

Για το μέλλον του : "Σίγουρα είναι στο μυαλό μου η επιστροφή στη Γερμανία. Και τα άλλα σενάρια όμως ή να παραμείνω στον Αστέρα ή να πάω σε άλλη ομάδα μου αρέσουν. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις μπροστά σε πολύ κόσμο. Στον Αστέρα με εμπιστεύονται. Με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι και τίποτα άλλο. Στη Γερμανία έφαγα σφαλιάρα αφού δεν έπαιζα. Μου συμπαραστάθηκαν όμως οι μάνατζέρ μου και μου έδειξαν το δρόμο. Γίνομαι καλύτερος και πλέον είμαι πιο ήρεμος. Μετανιώνω για πράγματα που έκανα στο παρελθόν αλλά όταν οι σφυγμοί σου είναι στο 200...Υπάρχουν παίκτες όμως όπως ο Τσιρίλο που παίζουν μόνο με την τρέλα τους."

Για τον Στάικο Βεργέτη: "Είναι πάντα ήρεμος και δεν φωνάζει στα λάθη όπως κάνουν άλλοι προπονητές. Η ομιλία του σε κάθε παίκτη και τα τετ-α-τετ σε ανεβάζουν. Σου δείχνει μέσω της πλάκας πως μπορείς να βελτιωθείς."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ