SPORT24

Τεράστιο δώρο για τα γενέθλια του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη 10 Μαρτίου κλείνει 90 χρόνια ζωής και ο Sport24 Radio 103,3 σας προσφέρει το υπέρτατο δώρο για να γιορτάσετε μαζί με την ομάδα του Πειραιά!

Η εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη προσφέρει σε έναν τυχερό το ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΩΡΟ για κάθε φίλο του Ολυμπιακού! Ένα δώρο τεράστιας αξίας, χάρη στην προσφορά της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και των χορηγών της.

Πιο συγκεκριμένα:

- 2 εισιτήρια για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ!

- 2 ζευγάρια παπούτσια NIKE προσφορά του χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

- Προϊόντα του Ολυμπιακού από το Official Olympiacos BC Store, αξίας 200 ευρώ, 100 για τον ίδιο και 100 για ένα φίλο του, για να έρθουν ντυμένοι στον αγώνα!

- 2 κιβώτια μπίρες "Ζ" προσφορά της Επίσημης Μπίρας της ΚΑΕ και του Υποστηρικτή του Ολυμπιακού, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης!

-Φωτογραφία με τις cheerleaders του Ολυμπιακού για να θυμάται την μοναδική μέρα!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να απαντήσετε σωστά στο κουίζ: Ποια χρονιά κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός; Στείλτε στο 54554, τη ΣΩΣΤΗ απάντηση γράφοντας S24A, αφήνοντας κενό και το ονοματεπώνυμο σας. Χρέωση sms 0,92€ μαζί με το Φ.Π.Α!

Μπορείτε να στείλετε όσα sms, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θέλετε μέχρι την Τρίτη 10 Μαρτίου πριν την λήξη της εκπομπή "Το 10 το κακό" όταν και θα ανακοινωθεί ο τυχερός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ