SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Σταύρος Τσουκαλάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την νίκη 2-0 του ΠΑΣ επί του Ατρόμητου: “Από το πρώτο λεπτό λημασταν συγκεντρωμένο στον στόχο. Το πιο βασικό ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ξέραμε ότι εκτός έδρας δεν αποδίδουμε καλά, αλλά ήρθαμε εδώ για να τα δώσουμε όλα. Ευτυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας δώσει τεράστια ψυχολογία. Δεν τις βρίσκουμε συχνά αυτές τις νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκλαμε καλά. Στο δεύτερο ο Ατρόμητος μας πίεσε αρκετά. Ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ μετά από μια αντεπίθεση και το 0-2 έγινε επειδή είχαμε πολλούς κενούς χώρους. Οι 24 βαθμοί που έχουμε μαζέψει είναι καλή συγκομιδή, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα. Αν κάνουμε 2 σερί νίκες ίσως κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο καλά και με καλύτερη ψυχολογία και να τα καταφέρουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Σωκράτης Φυτανίδης (Ατρόμητος)

Για την ήττα του Ατρόμητου από τον ΠΑΣ με 2-0: “Είχαμε 1-2 κακές στιγμές, οι οποίες μας στέρησαν σε κάποιο βαθμό το παιχνίδι. Είχαμε κακή αντίδραση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού και το πληρώσαμε. Δεν νομίζω ότι δεν προσπαθήσαμε ή είχαμε τόσο άσχημη απόδοση. Απλώς κάναμε κάποια εύκολα λάθη και δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να παίξει στην κόντρα. Αυτό έφερε μια ήττα που μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα ήταν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή είναι μια δύσκολη χρονιά. Είναι κάτι που βελτιώνεται μέσω της δουλειάς, της υπομονής και της ηρεμίας που πρέπει να έχει η ομάδα. Δερν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με τα δύο που έχουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Θα τα παλέψουμε. Είμαστε μέσα σε αυτό τον στόχο. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή η ήττα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά να πεισμώσουμε για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες”.

Τάσος Παπάζογλου (Παναιτωλικός)

Για την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού επί της Βέροιας με 1-0: “Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια είναι καλή ομάδα. Ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι. Είχαμε το πλάνο μας και πήραμε ένα μεγάλο διπλό. Συνεχίζουμε πιο απελευθερωμένου, επειδή ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις που βρισκόμασταν εδώ και καιρό. Το πρωτάθλημα φέτος είναι αμφίρροπο. Από εκεί που βρισκόμασταν τρίτοι από το τέλος, ανεβήκαμε. Κάποιες ομάδες που ήταν πιο πάνω, έχασαν έδαφος. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που μέχρι το τέλος θα ανεβοκατεβαίνει στην βαθμολογία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ