SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport 24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport 24 Radio
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Τάσου Καραμάνου (Πανιώνιος), Σπύρου Ρισβάνη (Πανιώνιος), Δημήτρη Χαντάκια (Παναιτωλικός) και Βασίλη Γκόλια (Καλλονή).

Τασος Καραμάνος (Πανιώνιος)

Για την νίκη του Πανιωνίου επί του Πανθρακικού με 1-0: "Μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια αυτή η νίκη. Πλέον είναι εφικτός ο στόχος εισόδου στα πλέι οφ. Ήταν ένας σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα. Έχουμε πλέον ένα πιο βατό πρόγραμμα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, για να παραμείνουμε ψηλά και να δημιουργήσουμε πίεση στις ομάδες που μας ακολουθούν. Είναι σημαντικό το ότι δεν κοιτάμε καθόλου προς τα κάτω”.

Για τους στόχους του Πανιωνίου: "Συνεχίζουμε και ας έρθει ότι καλύτερο. Εμείς απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι η δουλειά που κάνεις αποδίδει και οι φιλοδοξίες σου δεν σταματούν και γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Τα έχουμε καταφέρει με ένα καλό, νεανικό ρόστερ, με πολλούς Έλληνες, καλά παιδιά με καλούς χαρακτήρες. Είναι πολύ σημαντικό και ας ακούγεται συνηθισμένο. Έχουμε και έναν δίκαιο προπονητή, που θα μας τρίξει τα δόντια όταν πρέπει, αλλά θα μας δώσει και συγχαρητήρια. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και αυτός και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ”.

Για τα λόγια που τους είπε ο προπονητής: "Ο προπονητής ήταν ήρεμος. Έχει πει πως όταν βλέπει την ομάδα να προσπαθεί από την αρχή, κάθεται στον πάγκο και ξέρει τι θα ακολουθήσει. Αντίθετα, ότι φοβάται όταν βλέπει να μην ξεκινάμε καλά. Μας είπε να παίξουμε λίγο πιο στρωτό ποδόσφαιρο για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες, επειδή όσο περνάει ο χρόνος το άγχος θα ήταν μόνο από την πλευρά του Πανθρακικού”.

Για τον πανηγυρισμό τους: "Ο πανηγυρισμός ίσως οφείλεται στο λεπτό που μπήκε το γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι και στο ότι όλα τα προγνωστικά ήταν σε βάρος μας δεδομένης της βαθμολογικής θέσης του Πανθρακικού και της ανάγκης του για νίκη στον αγώνα. Ήταν αυθόρμητο. Το κάνουμε καθημερινά στα αποδυτήρια και το ίδιο θα κάνουμε στο πούλμαν κατά την επιστροφή”.

Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος)

Για την εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου με 1-0 επί του Πανθρακικού: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι γι΄ αυτή τη νίκη. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε όπως είμαστε, να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο και ότι κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. Έτσι έγινε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό”.

Για την αποβολή του: “Ο διαιτητής έκρινε ότι έπρεπε να αποβληθώ. Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ”.

Για τους στόχους του Πανιωνίου: “Από την αρχή της χρονιά ο στόχος ήταν να “καθαρίσουμε¨με την παραμονή. Νομίζω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν είναι να έρθει κάτι καλύτερο, ας έρθει. Όλοι οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση δουλεύουν για το καλύτερο. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είμαστε μια οικογένεια”.

Δημήτρης Χαντάκιας (Παναιτωλικός)

Για την νίκη του Παναιτωλικού με 1-ο επί της Καλλονής: “Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το ξέραμε από την αρχή. Μπήκαμε όμως δυνατά. Κάναμε μια “κοιλιά” στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς δεν την πατήσαμε. Ευελπιστούμε σε θετικά αποτελέσματα και στη συνέχεια. Μέσα από την προπόνηση γίνομαι κάθε μέρα πιο δυνατός και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Βασίλης Γκόλιας (Καλλονή)

Για την ήττα της Καλλονής με 1-0 από τον Παναιτωλικό: “Είμαι χαρούμενος. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα εδώ απ΄ όταν έφυγα από τον Παναιτωλικό, ως παίκτης της Καλλονής . Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και στην ανάπαυλα είπαμε με τον προπονητή να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε ένα γκολ, αλλά δεν το πετύχαμε. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Παναιτωλικός με την αλλαγή του προπονητή άλλαξε την εικόνα του κατά πολύ. Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να κερδίσει παρόλο που ασκήσαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο”.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ