SPORT24

Νικολάκης: "Τα κορίτσια έπαιξαν σαν άντρες"

Νικολάκης: "Τα κορίτσια έπαιξαν σαν άντρες"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "πολλά κιλά μπάλα" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους "ερυθρόλευκους".

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα στην Κυψέλη και την κατάκτηση του τίτλου από πλευράς "ερυθρόλευκων". Ο Γιάννης Νικολάκης μίλησε στην εκπομπή "Πολλά κιλά μπάλα" και υποστήριξε μεταξύ άλλων:

Για την κατάκτηση του νταμπλ:
"Ο Ολυμπιακός γιορτάζει. Είναι μεγάλη νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Παίξανε σαν άντρες τα κορίτσια, με θάρρος, πίστη και συγκέντρωση. Είναι από τα πιο γλυκά πρωταθλήματα. Το αφιερώνουμε στον Μιχάλη Κουντούρη, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στους αδελφούς Αγγελόπουλος και στον κόσμο που μας στήριξε όλη τη χρονιά. Δείξαμε τρομερό πρόσωπο σήμερα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που φθάσαμε μέχρι εδώ. Ήμασταν το φαβορί και το αποδείξαμε".

Για το μέλλον του και αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό:
"Το μυαλό μου είναι στην οικογένειά μου και στην ξεκούραση. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση στη συνέχεια για να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στην οικογένειά μου που με στήριξε. Παραμένω σεμνός, ταπεινός και προχωράμε".

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις διαφορές του από τα προηγούμενα:
"Κάθε πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και γλυκό. Ήμασταν εξαρχής το φαβορί. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθείς στη κορυφή. Είχαμε μεγάλους τραυματισμούς, της Κοσμά και της Κωνσταντίνου. Την περιπέτεια με τη Βλαχάκη. Έγιναν και οι αλλαγές ξένων. Μέχρι πέρσι υπήρχαν πιο πολλές ισχυρές ομάδες στο πρωτάθλημα. Φέτος ήμασταν εμείς και ότι το αποδείξαμε κατακτώντας το νταμπλ, είναι από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ