SPORT24

Κουσκούνας και Βοσνιάδης στον Sport24 Radio 103.3

Κουσκούνας και Βοσνιάδης στον Sport24 Radio 103.3
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Νίκος Κουσκούνας και Αλέκος Βοσνιάδης μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό στον Sport24 Radio 103.3 για το βαθμό των Τρικάλων με τον Κισσαμικό και τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Ζακύνθου.

Για την νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-2 επί της Ζακύνθου: “Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε κλειστά και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και σκόραρε. Είχαμε τη δύναμη και την ηρεμία να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε πολλές φάσεις και κερδίσαμε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν. Θα ήταν αδικία, αν το παιχνίδι δεν ήταν νικηφόρο για μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Έχω πολύ καλό υλικό, πολύ καλή ποιότητα παικτών. Τα παιδιά προσπάθησαν να κάνουν σωστά όσα δουλέψαμε και δικαιωθήκαμε μέσα από μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε μια σκληρή και αμυντικά καλά οργανωμένη ομάδα”, είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Νίκος Κουσκουνάς (Τρίκαλα):

Για την ισοπαλία 2-2 των Τρικάλων με τον Κισσαμικό: “Είμαστε ικανοποιημένοι για το παιχνίδι αυτό. Δώσαμε τα πάντα για να γυρίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βρεθήκαμε 2 φορές πίσω στο σκορ, φάγαμε 2 πολύ γρήγορα γκολ στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε μια νίκη. Ο κόσμος μας βοήθησε και στα 2 ημίχρονα. Ήταν μαζί μας και τον ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά του”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ