SPORT24

Κατσίκης: "Έπρεπε να μας δώσουν ένα περιθώριο"

Κατσίκης: "Έπρεπε να μας δώσουν ένα περιθώριο"

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Βασίλης Κατσίκης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και στο Sport24 Magazino με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι και μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν οι Κρητικοί ν” αποπληρώσουν οφειλές του παρελθόντος.

Στην προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Μαχλάς προκειμένου ο ΟΦΗ να ελπίζει μέχρι τέλος πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό εντός των αγωνιστικών χώρων αναφέρθηκε ο δικηγόρος των Κρητικών Βασίλης Κατσίκης μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3.

Για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ σχετικά με τις οφειλές του παρελθόντος:
«Ο Νίκος Μαχλάς δίνει έναν μεγάλο αγώνα, χωρίς μάλιστα να έχει τη στήριξη άλλων μελών της Σουπερλίγκα. Συζητάει με τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές για τα οφειλόμενα και όπως φαίνεται θα υπάρξει συμφωνία.

Είχαμε ζητήσει και από το δικαστήριο και από τη Λίγκα περιθώριο να αποπληρώσουμε τα χρέη μας. Έπρεπε να μας δώσουν ένα χρονικό περιθώριο 10 ημερών και αν δεν τα καταφέρναμε να λαμβάνονταν τα ανάλογα μέτρα. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν η ομάδα υποβιβαστεί, όλοι θα χάσουν τα χρήματά τους. Ή δεν καταλαβαίνουν ή δεν τους ενδιαφέρει, επειδή εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα. Έχουμε δεχθεί απίστευτο πόλεμο στις συνεδριάσεις της Λίγκας, κυρίως από τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν συνάδει ούτε με το αθλητικό ούτε με το συνεταιριστικό πνεύμα».

Πόσα χρήματα έδωσε τον περασμένο μήνα ο ΟΦΗ σε οφειλές:
«6-7 Έλληνες ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνονται την κατάσταση, έχουν υποχωρήσει αναφορικά με τις απαιτήσεις τους και έχουν πει να τους καταβάλλει η ομάδα χρήματα όποτε έχει. Έρχονται όμως οι ξένοι και προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του ΟΦΗ.

Τον περασμένο μήνα δόθηκαν σε παλιούς ποδοσφαιριστές 150.000 ευρώ, μέσω εκχωρήσεων. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από έσοδα από τη Λίγκα και τον ΟΠΑΠ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ