QUIZ

Ποιος ποδοσφαιριστής θα ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Συζήτηση και λήψη απόφασης, στην Ολομέλεια της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης, στην Ολομέλεια της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

H Ζωή Κωνσταντοπούλου έκλεψε την παράσταση σε άλλη μία συνεδρίαση της Βουλής και το Sport24.gr προτείνει με χιουμοριστική διάθεση 10 παίκτες που θα μπορούσε να είναι η Πρόεδρος του Σώματος. Πάρε θέση!

Αλλοι της βγάζουν το καπέλο για τη δυναμικότητά της. Άλλοι θεωρούν ότι με τις ειρωνείες της, δυναμιτίζει τις συνεδριάσεις της Βουλής. Το μόνο σίγουρο είναι πώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπως τη Δευτέρα (30/3) που εξοργίστηκε αρχικά με σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά.

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς λίγο αργότερα αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία από τη Βουλή. Στη συνέχεια ακολούθησε διαμάχη και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για την Πρόεδρο της Βουλής.

Όλα τα παραπάνω, τα οποία συνέβησαν στη χθεσινή (30/3) συνεδρίαση, μας έδωσαν την αφορμή να φανταστούμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ρόλο.... ποδοσφαιριστή! Διαλέξαμε δέκα χαρακτηριστικούς τύπους και με χιουμοριστική διάθεση εξηγούμε γιατί θα ήταν η Ζωή. Δες και ψήφισε για το ποιοι της ταιριάζουν περισσότερο!

Για να ψηφίσετε από κινητό πατήστε εδώ

TAGS QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ