ΣΤΗΛΕΣ

Η "ανακωχή" Μαρινάκη-Μελισσανίδη ενόψει του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η "ανακωχή" Μαρινάκη-Μελισσανίδη ενόψει του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σπουδαίο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός πλησιάζει και αντίθετα με ότι έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, στα "στρατόπεδα" των δύο αντιπάλων όλοι ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Η off the record συμφωνία των ισχυρών ανδρών των δύο ομάδων, που φέρνει στο φως το Sport24.gr βάζει άλλους κανόνες στο παιχνίδι.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κουραστεί από ανακοινώσεις, κύκλους... τετράγωνα, ορθογώνια που το διατηρούν σε μία αρρωστημένη κατάσταση μιζέριας και εσωστρέφειας. Το επερχόμενο όμως ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (13/02, 19:30), δείχνει να ξεφεύγει από το συνηθισμένο "πολεμικό" κλίμα πριν από παρόμοιες αναμετρήσεις.

Συστήματα, τακτικές, απουσίες και ό,τι άλλο έχει σχέση με την ποδοσφαιρική προσέγγιση ενός μεγάλου παιχνιδιού απασχολεί έως τώρα τα δύο "στρατόπεδα". Τίποτα δεν έχει παρατηρηθεί το οποίο να είναι ικανό να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να βάλει "μπουρλότο" στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Βοηθά σίγουρα το συγκεκριμένο σκηνικό το γεγονός ότι αυτή η αναμέτρηση αφορά μόνο το γόητρο των δύο αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλει στο ΟΑΚΑ να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, διατηρώντας το αήττητο.

Από την άλλη η ΑΕΚ, μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης στις μικρότερες κατηγορίες, θέλει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει φέτος τους "ερυθρόλευκους". Δείχνοντας παράλληλα και στους αντιπάλους της ότι θα έχει και τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στα επερχόμενα πλέι-οφ.

Το αποφασιστικό βήμα όμως για το ειρηνικό κλίμα, έγινε από τις δύο πλευρές και την off the record συμφωνία να κυλήσουν όλα ομαλά έως το Σάββατο. Οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν να υπάρχει ένα πρόσωπο-κλειδί, γνωστός δικηγόρος που έχει συνεργαστεί και με τις δύο πλευρές, που συνέβαλε τα μέγιστα στην "ανακωχή". Αυτή η προσέγγιση βέβαια δεν ξεκίνησε από (ούτε αφορά μόνο) τα αθλητικά "συμφέροντα" των δύο μεγάλων επιχειρηματιών, αλλά είναι σαφές (και ευχάριστο) ότι φαίνεται να περιλαμβάνει και αυτόν τον τομέα, που απασχολεί πολύ περισσότερο κόσμο.

Επειδή βέβαια όλα κρίνονται στην πράξη ας ελπίσουμε ότι αυτό το κλίμα θα διατηρηθεί και μετά το παιχνίδι και δεν θα επιστρέψουμε στον "πόλεμο" εξαιτίας πχ ενός σφυρίγματος. Το Σάββατο θα ξέρουμε αν μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε σε αλλαγή του τρόπου που βλέπουν το -εν τέλει- δικό τους το προϊόν οι ισχυροί ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

"Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ