ΣΤΗΛΕΣ

Αιχμές Κοντονή για Αλαφούζο

Αιχμές Κοντονή για Αλαφούζο

Ο Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, καυτηρίασε τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου για τα επεισόδια στη Λευκάδα, χωρίς να τον κατονομάσει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία υπερασπίζεται τους συλληφθέντες της Λευκάδας, καυτηριάστηκε από τον Σταύρο Κοντονή κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, χωρίς να κατονομάσει την ομάδα και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε χαρακτηριστικά: "Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν συλλήψεις. Υπάρχουν εκτεταμένες συλλήψεις, παραπομπή στους αρμόδιους ανακριτές για σοβαρά αδικήματα κακουργηματικής φύσης. Υπάρχουν προφυλακίσεις για πρώτη φορά και η ελληνική αστυνομία δρα με βάση των κανονισμό και τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη. Έχουμε ερωτήματα όμως όταν κάθε φορά που επεμβαίνει το κράτος έρχονται εδώ οι εκπρόσωποι των ομάδων ή ιδιοκτήτες για να δικαιολογήσουν αυτά τα φαινόμενα.

Αντί η καταδίκη της βίας να είναι χωρίς αστερίσκους, έρχονται κάποιοι και δικαιολογούν "Μα προκλήθηκαν τα παιδιά, δεν είναι τόσο κακά". Και δεν είναι μία, ούτε δύο!

Για να λυθεί το πρόβλημα, η Κυβέρνηση πρέπει να βοηθηθεί, όπως και η αστυνομία. Στο νόμο που ψηφίστηκε προχτές έχουμε συμπεριλάβει ειδική διάταξη, αν συνεργαστεί μια ΠΑΕ να μην της επιβληθεί ούτε καν πρόστιμο. Το κάναμε αυτό γιατί θέλουμε τις ΠΑΕ συνεργάτες, όχι αντιπάλους.

Ήδη αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η ταυτοποίηση αρκετών που δημιούργησαν τα επεισόδια στη Λευκάδα. Ήδη έχω ενημερωθεί από το διευθυντή της αρμόδιας αστυνομίας. Υπάρχει ταυτοποίηση δύο οπαδών που συμμετείχαν και στα επεισόδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ήταν και στα επεισόδια της Λευκάδας. Όλα τα στοιχεία είναι στην αρμόδια ανακρίτρια και θα βρεθούν προ πολύ δυσάρεστης έκπληξης πάρα πολλοί από αυτούς που παρίσταναν τις λευκές περιστερές. Που δεν είχαν σχέση δήθεν με αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια και ήταν άσχετοι με τις ομάδες. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ