24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Ψήνει" Λεντέσμα, έτοιμος ο Λάζαρος

"Ψήνει" Λεντέσμα, έτοιμος ο Λάζαρος

Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει το πρέσινγκ του Αντρέα Στραματσόνι στον Κριστιάν Λεντέσμα και την πρόταση του Τριφυλλιού στον Χριστοδουλόπουλο που "ψήνεται" για την επιστροφή του.

Νέα περίπτωση... Μέστο, για να καλύψει την “τρύπα” στη θέση του αμυντικού χαφ για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως δουλεύει επιμελώς ο Αντρέα Στραματσόνι! Δηλαδή γνωστό, με υψηλότατες παραστάσεις, έμπειρο παίκτη (33 χρονών),τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την καριέρα του στη Serie A, είναι ελεύθερος και έχει να αγωνιστεί περίπου 6 μήνες! Ο λόγος για τον Κριστιάν Αντριάν Λεντέσμα!

Ο Αργεντινός μέσος με το ιταλικό διαβατήριο (κι αυτό μετράει αφού οι “πράσινοι” δεν έχουν κενές θέσεις), που πέρασε όλη την ποδοσφαιρική ζωή του στην Ιταλία (συνολικά 14 χρόνια, πρώτα στην Λέτσε και από το 2006 αντι 5,3 εκατ. Ευρώ ως τον περασμένο Αύγουστο στην Λάτσιο), σύμφωνα με αξιόπιστες μανατζερικές πηγές από την Ρώμη είναι ένας από τους εκλεκτούς αμυντικούς χαφ με τους οποίους συζητάει ο “Στράμα” για να τον φέρει στο “Τριφύλλι”!

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκάλυψε το βράδυ της περασμένης Τρίτης πως ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει αριστερό μπακ και θα τον ανακοίνωνε τις επόμενες ώρες. Με το όνομα του Χουλτ να διαρρέει μόλις το επόμενο πρωί και να επιβεβαιώνεται έτσι η πληροφορία μας που προερχόταν από την πιάτσα τωνagents!! Μάλιστα σε άλλοtweetτο βράδυ της Τρίτης(28/6) γράφαμε χαρακτηριστικά: “σύμφωνα με τον Στραματσόνι 2 τρύπες πρέπει να κλείσουν άμεσα στην ομάδα, αριστερός μπακ-αμυντικός χαφ που θα ΄ναι και οι επόμενες μεταγραφές” .Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται και κολλάει η περίπτωση Λεντέσμα...

Στο δια ταύτα: σύμφωνα με τις ίδιες μανατζερικές πηγές ο Στραματσόνι “ψήνει” τον 33χρονο πρώην αμυντικό χαφ της Λάτσιο, που για ένα 4μηνο έκανε πέρασμα κι από τη Σάντος. Πήγε στις 30 Αυγούστου στην Βραζιλία, υπογράφοντας 2ετές συμβόλαιο για να το λύσει όμως, στις 7 Ιανουαρίου του 2016, μετρώντας μόλις 4 συμμετοχές (με ένα 90λεπτο) ενώ σε άλλους 6 αγώνες της Σάντος βρισκόταν στον πάγκο. Από τον περασμένο Γενάρη παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε (κυρίως από ομάδες της πατρίδας του, το Μεξικό, την Κίνα αλλά και την Ιταλία), προτίμησε να παραμείνει στο...ταμείο ανεργίας.

Βέβαια και στην περίπτωση του Κριστιάν Αντριάν Λεντέσμα, που η πιάτσα τωνagentsτον θέλει κοντά στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την μέχρι τώρα μεταγραφική τακτική-πολιτική του Στραματσόνι. Ο Ιταλός κόουτς έχει μιλήσει προσωπικά με πολλούς παίκτες, στους οποίους χρησιμοποιεί την ίδια... ”κασσέτα” (του στύλ: "σε θέλω, σου δίνω τόσα, κτλ"), με αποτέλεσμα οι μάνατζερ να θεωρούν σίγουρη τη δουλειά και στο τέλος... να περιμένουν! Πάντως, η πρόταση του Παναθηναϊκού κυμαίνεται μεταξύ 300.000 - 400.000 ετησίως.

"Ψημένος ο Λάζαρος" για τριετές

Την υπόθεση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλουο Παναθηναϊκός την εξέτασε και την έχει δουλέψει εδώ και μια εβδομάδα (όχι χθες ή προχθές). Μάλιστα, ο Στραμτασόνι μίλησε και σήμερα μαζί του τηλεφωνικά! Γνωρίζει δηλαδή με τι λεφτά στον διεθνή ποδοσφαιριστή (λιγότερα πάντως από αυτά που παίρνει στην Ιταλία) και με τι ανταλλάγματα στην Βερόνα μπορεί να τον (ξανα)κάνει δικό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, ο Λάζαρος έχει πρόταση από τουρκική ομάδα (όχι της Κωνσταντινούπολης), με αποδοχές ύψους 2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, όμως θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό! Οι Πράσινοι του προσφέρουν 450.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τριών ετών, ενώ στη Βερόνα έπαιρνε 650.000 ευρώ (το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου). Ξέρει ο Λάζαρος ότι ο Στραματσόνι τον υπολογίζει και ως "οκτάρι" και ως ακραίο και θέλει να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το Τριφύλλι. Κι αν συμβεί αυτό, μπορεί να είναι και ο μοναδικός Ελληνας στη βασική ενδεκάδα της επόμενης σεζόν...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ