24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Οχι τώρα" για Βέλλιο σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

"Οχι τώρα" για Βέλλιο σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Βέλλιος

Πολύς ντόρος γίνεται στα ΜΜΕ και πολλή... σκόνη έχει σηκωθεί στην μανατζερική πιάτσα εδώ και περίπου 1 με 1,5 μήνα, τόσο για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Απόστολου Βέλλιου κι αν θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό ή το εξωτερικό, όσο και για το αν έχει ΗΔΗ αποφασίσει -από τώρα για το καλοκαίρι- να αλλάξει γραφείο agent.

Το 24ο Ευαγγέλιο, λοιπόν, φρόντισε να έχει…«κεραίες» το σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Ηρακλή στην Αθήνα για το παιχνίδι της με τον Πανιώνιο. Και θα σας μεταφέρουμε ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ άνθρωποι του «Γηραιού» (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι ο ίδιος ο 24χρονος άσος ή το περιβάλλον του) για την… πολύκροτη αυτή υπόθεση. Για την ακρίβεια τι φαίνεται πως γνωρίζουν…

* Ο νυν Έλληνας μάνατζερ του, Τάσος Παπαδόπουλος (που είναι επικεφαλής στην Ελλάδα του διάσημου ολλανδικού Γραφείου SEG, με πελάτες του μεταξύ άλλων Ντεπάι, ντε Φράι, Φαν Πέρσι, Στρότμαν, Λανς, Αφελάι, Φινμπόγκασον, Φλάαρ) φέρεται να του έχει μεταφέρει το επίσημο ενδιαφέρον ή ακόμη και προτάσεις, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον ΠΑΟΚ…

* Ο Βέλλιος στην παρούσα φάση δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Φέρεται να είπε «όχι» και αντίστοιχα να λέει «ναι» στο εξωτερικό, που αποτελεί και την βασικότατη προτεραιότητά του.

* Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές και συγκριτικά με την προοπτική του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ, ο γκολτζής στράικερ φέρεται να έχει πει «στην Ελλάδα προτιμώ να… πεθάνω Ηρακλής»!!

* Το ποσοστό ιδιοκτησίας που έχει κρατήσει ο Βέλλιος δεν είναι ακριβώς 20% όπως γράφτηκε αλλά 25%. Το 75% ανήκει στον Ηρακλή. Και η είδηση έχει να κάνει με το ότι σε αυτό το 25% διατηρεί ποσοστό και ο agent Τάσος Παπαδόπουλος και όχι μόνο ο πρώην φορ της Εβερτον. Δηλαδή κάτι ανάλογο με αυτό που έχει κάνει και ο Μπεργκ με τον μάνατζέρ του στον Παναθηναϊκό (οι «πράσινοι» διατηρούν το 52,5 % των τίτλων ιδιοκτησίας του Σουηδού)

* Όσον αφορά στην μανατζερική… μεταγραφή του και συγκεκριμένα στο γερμανικό μεγάλο-γραφείο ROGON του Πολ Κουτσολιάκου, μπορεί η πιάτσα των agent να το έχει τούμπανο πως ο Βέλλιος συμφώνησε να συνεργαστούν από το προσεχές καλοκαίρι, αλλά τουλάχιστον ο παίκτης διατείνεται πως δεν έχει υπογράψει ακόμη εκεί. Άλλωστε ο Τάσος Παπαδόπουλος, όπως ξέρουν στον Ηρακλή, συνεχίζει να «δουλεύει» την υπόθεσή του για ομάδες στο εξωτερικό.

* Μάλιστα έλεγαν πως αυτό το 25% στους τίτλους ιδιοκτησίας ήταν ένα σημείο τριβής (για το πώς θα μοιραστεί ή θα διασφαλιστεί αν τελικά αλλάξει εκπρόσωπο) του παίκτη με τον ατζέντη του..

* Προς επίρρωση του ότι ο Τάσος Παπαδόπουλος και λειτουργεί ακόμη ως ατζέντης του Βέλλιου σας παραθέτουμε τι ανέβασε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο twitter και στο instagram, με μια φωτογραφία του 24χρονου στράικερ να υπογραφεί αυτόγραφα σε νεαρούς φαν του μετά από προπόνηση του Ηρακλή, το σχόλιο του μάνατζερ ήταν το εξής: «είμαι τόσο χαρούμενος να βλέπω την σκληρή δουλειά του παίκτη μου να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται».

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ