24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο όρος που μπορεί να τελειώσει τον Άρνεσεν

Ο όρος που μπορεί να τελειώσει τον Άρνεσεν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει πως ο Φρανκ Άρνεσεν ίσως να μετράει μέρες στον ΠΑΟΚ, λόγω του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο στην Θεσσαλονίκη και δη στα δημοσιογραφικά Γραφεία πρωτοακούστηκε για τον Ιβάν Σαββίδη... “τον παίζεις τριπλή παραλλαγή και τον χάνεις”! Κάτι που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, που παραπέμπουν περισσότερο σε...“Πύλες του Ανεξήγητου”.

Συγκεκριμένα: ο Τούντορ από φευγάτος αρχικά έγινε στην συνέχεια μετέωρος και μετά παραμένων...Ο Αγγελίδης που ήταν αναφανδόν υπέρ του Κροάτη παραιτήθηκε ενώ ο Λούμπος Μίχελ που ήταν κατά του προπονητή αναβαθμίστηκε και πήρε την (προεδρική) θέση του Κύπριου... Και με τον Βεζυρτζή, που τον “φύτευσε” πριν από περίπου 2 μήνες ο μεγαλομέτοχος ως “τσιφ” όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος ουσιαστικά για να ελέγχει (“καπελώνοντας”) τον Αρνεσεν αλλά όταν ανέλαβε πρωτοβουλίες για να έχει έτοιμο “αντι-Τουντορ” τον “άδειασε” και τον οδήγησε στην σημερινή του παραίτηση...

Ποιος έχει σειρά πλέον στον ΠΑΟΚ ή για την ακρίβεια κατά πόσο διασώθηκε ο Φρανκ Αρνεσεν θα πρέπει να κρατήσουμε...μικρό καλάθι.Ολόκληρη μεταγραφική λίστα είχε - και την δούλευε από τον...Νοέμβριο - για τον Γενάρη αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε δυο παίκτες - Βελλίδη και Χατζηισαΐα - που δεν...ήταν του Δανού. Παραλίγο δε να έπαιρνε και τρίτο τέτοιον - Τσάβες - παρότι ο αθλητικός του διευθυντής έψαχνε από...πέρσι για σπουδαίο “δεκάρι” στο εξωτερικό και έλεγε στους μάνατζερς πως δεν είχαν πρόβλημα να του τα...σκάσουν αν όντως ήταν κάτι εξαιρετικό...

Όσον αφορά δε στον μεταγραφικό προγραμματισμό για το καλοκαίρι, που κάποια στιγμή θα ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, στην πιάτσα των αgentsξέρουν πως στην παρούσα φάση Νο 1 υπεύθυνος είναι πλέον ο Λούμπος Μίχελ και όχι ο Αρνεσεν που λόγω θέσης θα περίμενε κάποιος να τον ...τρέχει!Κάτι που από πολλούς τόσο στην μανατζερική πιάτσα, όσο και στην Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνο) ερμηνεύεται σαν σαφέστατη ένδειξη πως ο Δανός αθλητικός διευθυντής... μετράει μέρες ή μήνες.

Προφανώς και το τελευταίο έχει να κάνει με έναν ειδικό όρο που φέρεται να υπάρχει στην καλοκαιρινή “χρυσή” συμφωνία του Σαββίδη με τον Αρνεσεν και δίνει την δυνατότητα στον Ιβάν να την καταγγείλει μονομερώς πριν μπει ο Απρίλιος (του 2016)! Μια ρήτρα που εφόσον ενεργοποιηθεί θα αποζημιώσει και θα αφήσει χωρίς... δουλειά τον Δανό.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ