EUROLEAGUE

Έξαλλος στα αποδυτήρια ο Σφαιρόπουλος

Έξαλλος στα αποδυτήρια ο Σφαιρόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξω φρενών ήταν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Έκλεισε με δύναμη την πόρτα και έβαλε άγριες φωνές στους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν έκαναν τίποτα από τα όσα τους είπε πριν τον παιχνίδι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κάουνας, όπου ο Ολυμπιακός υπέστη διασυρμό από την Ζαλγκίρις με σκορ 75-55.

Ο αγριεμένος Γιάννης Σφαιρόπουλος, με το που μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έκλεισε με δύναμη την πόρτα και έβαλε άγριες φωνές στους παίκτες του, τονίζοντας τους πως δεν έκαναν στο παρκέ τίποτα από τα όσα τους ζήτησε να πράξουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. "Δείξατε αδιαφορία, κάνατε ό,τι θέλατε και τίποτα από όσα σας είπα και σας ζήτησα πριν το παιχνίδι. Ήσασταν απαράδεκτοι, με γράψατε στα... παλιά σας τα παπούτσια", τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", του οποίου οι φωνές ακουγόντουσαν μέτρα μακριά. Στη συνέχεια, αφού βγήκε από τα αποδυτήρια, κατευθύνθηκε στην συνέντευξη Τύπου , με τους παίκτες των Πειραιωτών, φανερώς απογοητευμένοι, να μην έχουν όρεξη για κουβέντες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ