MEDIA

Τρίτη έκδοση για τον «Χρυσό Θρύλο»!

Τρίτη έκδοση για τον «Χρυσό Θρύλο»!

Η ιστορία του Ολυμπιακού όπως την κατέγραψε η έμπειρη δημοσιογραφική οικογένεια Γαβαλά. Η γ’ έκδοση «Χρυσός Θρύλος», αφιερωμένη στον αείμνηστο Νικήτα. Ερχεται σε λίγες ημέρες…

Στο βιβλίο «Χρυσός Θρύλος» θα διαβάσετε για όλες τις μεγάλες στιγμές αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία του χρόνου μέχρι το 2016 η ενδοξότερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού. Με τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής ματιάς μιας οικογένειας που έζησε και εξακολουθεί να βιώνει την καθημερινότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού από πολύ κοντά.

Την σκυτάλη από τον Νικήτα Γαβαλά και τον αδελφό του Γιώργο -ο οποίος και προΐσταται της προσπάθειας- έχει λάβει εδώ και μια 20ετία ο Νίκος Γαβαλάς, πολύπειρος πλέον ρεπόρτερ της ομάδας για λογαριασμό των καναλιών Novasports.

Τρίτη έκδοση για τον «Χρυσό Θρύλο»!


Η δική τους καταγραφή μαζί με αυτή του ιστορικού μελετητή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ηλία Λέκκα ο οποίος είχε συμβάλλει καθοριστικά στην πρώτη έκδοση του 1987 -πριν ακολουθήσει η δεύτερη δέκα χρόνια αργότερα- αποτελεί και τη μοναδική πλέον ολοκληρωμένη αποτύπωση της 91χρονης πορείας του Ολυμπιακού προς τους θριάμβους.

Στη σελίδα του «Χρυσού Θρύλου» στο Facebook αλλά και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram, θα ξετυλίγουμε και ψηφιακά τα υπέροχα αυτά κεφάλαια της ερυθρόλευκης ιστορίας με προφανή σκοπό να ενημερωθούν σφαιρικά και οι νεότερες γενιές των φίλων του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, στην πορεία για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του συλλόγου.

Με εγκυρότητα πάντα και ψύχραιμη φωνή, αξίες τις οποίες διατήρησαν ακέραια στο ρεπορτάζ τους στο πέρασμα του χρόνου οι εκφραστές του και συντελεστές αυτής της μοναδικής έκδοσης.

Τρίτη έκδοση για τον «Χρυσό Θρύλο»!


Συντάκτης της τελευταίας χρυσής 20ετίας των επιτυχιών του Ολυμπιακού στην τρίτη έκδοση του "Χρυσού Θρύλου" o Νίκος Γαβαλάς, γιος του Νικήτα και επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας για λογαριασμό των καναλιών Novasports.gr.

Τρίτη έκδοση για τον «Χρυσό Θρύλο»!


Ο αδελφός του Νικήτα Γαβαλά, Γιώργος, εκδότης του "Χρυσού Θρύλου" είχε την τύχη να είναι ρεπόρτερ της θρυλικής ομάδας επί εποχής Ν. Γουλανδρή. Στη φωτογραφία εν ώρα καθήκοντος με τον Γιάννη Γκαϊτατζή.

Τρίτη έκδοση για τον «Χρυσό Θρύλο»!


Ο κορυφαίος δημοσιογράφος, Νικήτας Γαβαλάς βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ επί δεκαετίες. Στη φωτογραφία με τον μεγάλο Παναγιώτη Κελεσίδη στα γραφεία του "Φωτός".

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ