MEDIA

Το παρασκήνιο του ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός στην Cosmote TV

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην εκπομπή "Pick N’ Roll" της Cosmote TV η άλλη ματιά του πρώτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Ολυμπιακό.

Το "Pick N’ Roll" της COSMOTE TV επιστρέφει την Τρίτη, 5/6 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD), με όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Ολυμπιακό, ο οποίος ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους.

Οι Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές της εκπομπής όλα όσα εκτυλίχθηκαν πριν και μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, αλλά και το κλίμα που υπάρχει στις δύο ομάδες εν όψει του δεύτερου τελικού την Πέμπτη 7/6.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος θα σχολιάσει την πρώτη «μάχη» των "αιωνίων".

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ανήκει επίσης η συνέντευξη του Κέισι Πρέιθερ του Προμηθέα Πατρών, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη χαμένη ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς, τη θητεία του στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα με προπονητή τον σπουδαίο Μπίλι Ντόνοβαν, αλλά και για το επαγγελματικό του μέλλον.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ και τα playoffs, ενώ θα κάνουν και μία αναδρομή στη δεκαετία του ’60 για να γνωρίσουν την εμβληματική φυσιογνωμία των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζέρι Ουέστ, του οποίου η φιγούρα βρίσκεται στο σήμα του ΝΒΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ