MEDIA

Το Len Champions League του πόλο “Παίζει Δυνατά” στον Sport24 Radio 103,3

Το Len Champions League του πόλο “Παίζει Δυνατά” στον Sport24 Radio 103,3

Ο Sport24 Radio πιστός στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, βουτάει στην πισίνα, για το Final 6 του Champions League στο πόλο, από τη Βουδαπέστη και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα.

Ποιος θα αναδειχθεί βασιλιάς της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης; Η μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Champions League του πόλο, αποκλειστικά στον Sport24 Radio! Οι μάχες των Πειραιωτών στη Βουδαπέστη με στόχο την κορυφή και όλο το ρεπορτάζ από τον Παύλο Σαχτούρη στους 103,3! Ο Sport24 Radio παίζει πάντα δυνατά και στις πισίνες...

Τηλεοπτικά, το Final Six του Len Champions League πόλο Ανδρών μεταδίδεται, από τα κανάλια Novasports! Την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Στις 20:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σολνόσκι – Μπαρτσελονέτα (παίζουν απόψε), ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 21:30 η Προ Ρέκο θα κοντραριστεί με το νικητή του ζευγαριού Έγκερ – Γιουγκ (παίζουν απόψε), με έπαθλο την είσοδο στο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00. Νωρίτερα στις 20:30 θα διεξαχθεί και ο μικρός τελικός. Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Διονύσης Στρούμπος και Κώστας Τατάκης.

Το Euro 2016 και στην ΕΡΤ3

Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Euro 2016, θα φιλοξενηθεί και στα τρία κανάλια της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ3 καθημερινά 14:00 - 16:00 και 01:00 – 03:00 θα μεταδίδει σε επανάληψη, τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης από τα γήπεδα της Γαλλίας. Από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως και τον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουλίου, οι μεγάλες μάχες των 24 καλύτερων ομάδων της γηραιάς ηπείρου, δίνουν καθημερινά ραντεβού στην ΕΡΤ3, στις 14:00 και στη 01:00.

Οι τελικοί του ΝΒΑ είναι στον ΟΤΕ TV

Η ώρα για τους NBA finals έφτασε και ο ΟΤΕ TV έχει ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα για την κάλυψη των αγώνων ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους Cleveland Cavaliers, όπως διπλή δημοσιογραφική αποστολή και ειδική finals preview εκπομπή στα κανάλια OTE Sport. Τα όσα συναρπαστικά συμβούν, αρχής γενομένης από τα ξημερώματα της Παρασκευή, θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ψηλή ευκρίνεια από τον ΟΤΕ TV. Το OTE Sport 4 θα είναι ο προορισμός των φίλων του μπάσκετ σε κάθε συνάντηση, με τις δυο πρώτες να διεξάγονται στο Golden State, και να ακολουθούν οι δύο επόμενες στο Cleveland την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 04.00 και το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 04.00. Εκεί θα βρεθούν και οι δύο απεσταλμένοι των καναλιών ΟΤΕ SPORT, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, για να μείνουν έως το τέλος.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ