MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες: Παραδεκτές από το ΣτΕ οι προσφυγές των καναλιών

Τηλεοπτικές άδειες: Παραδεκτές από το ΣτΕ οι προσφυγές των καναλιών

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία υπέρ 16, κατά 9.

Στο επόμενο στάδιο, στην επί της ουσίας εξέτασης του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Κατά τις ίδιες πηγές, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ψηφοφορία των συμβούλων της Επικρατείας η οποία ήταν αντίθετη με την εισήγηση του Γ. Παπαγεωργίου κρίνοντας τις προσφυγές ως νόμου βάσιμες. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία υπέρ 16- κατά 9.

Έτσι, πλέον οι δικαστικοί λειτουργοί θα προχωρήσουν επί της συνταγματικότητας ή μη του επίμαχου Νόμου. Μάλιστα, πριν την έναρξή της ο εισηγητής φέρεται να επανήλθε επί του ζητήματος του παραδεκτού χωρίς όμως η επανατοποθέτησή του υπέρ του απαραδέκτου να φέρει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα.

Η διάσκεψη διέκοψε αμέσως μετά την ψηφοφορία και το επόμενο διάστημα αναμένεται ο προσδιορισμός νέα ημερομηνίας προκειμένου να ζητηθούν τα υπόλοιπα ζητήματα.

Πηγή: News247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ