MEDIA

Survivor: Νίκη για τους "Μαχητές", η Ελισάβετ "έφαγε" τον Τσανγκ

Survivor: Νίκη για τους "Μαχητές", η Ελισάβετ "έφαγε" τον Τσανγκ

Οι "Μαχητές" πήραν τη νίκη στον αγώνα επικοινωνίας, αφού επιβλήθηκαν με 10-6 επί των "Διάσημων". Αποχώρησε ο Ορέστης Τσανγκ από το παιχνίδι. (VIDEO)

Την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχασαν οι "Διάσημοι" οι οποίοι ηττήθηκαν στον αγώνα επικοινωνίας από τους "Μαχητές" με 10-6. Οι αθλητές της ομάδας είχαν θετικό απολογισμό αφού νίκησαν σε τρεις από τους πέντε αγώνες τους όμως αυτό δεν έφτανε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το αριστερό για τους "Διάσημους" αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχασε από τον Μάριο.

Στη συνέχεια ο Κώστας Κοκκινάκης νίκησε τον Ορέστη Τσανγκ και έκανε το σκορ 2-2.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το τελευταίο προβάδισμα στους "Διάσημους" με 4-3 νικώντας και εκείνος τον Τσανγκ.

Από εκεί και πέρα οι "Μαχητές" έτρεξαν ένα επί μέρους 6-0 για να προηγηθούν με 9-4. Ανάμεσα στις νίκες που πήραν ήταν και αυτή του Κώστα Αναγνωστόπουλου επί του Κοκκινάκη για το 7-4.

Στη συνέχεια ο Αγγελόπουλος νίκη για τον Αναγνωστόπουλο, όμως δεν άλλαξε κάτι με τους "Μαχητές" να παίρνουν τη νίκη με 10-6.

Οι "Μαχητές" απόλαυσαν στη συνέχεια το έπαθλο τους μιλώντας με τους δικούς τους πριν οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί όπου τελικά, έπειτα από την ψηφοφορία του κόσμου, αποχώρησε από το παιχνίδι ο Ορέστης Τσανγκ. Ένα αποτέλεσμα που όπως έδειξε από την αντίδρασή του δεν το περίμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ