MEDIA

Survivor: Έμειναν με την όρεξη οι "Διάσημοι", έφαγαν αρνί οι "Μαχητές"

Survivor: Έμειναν με την όρεξη οι "Διάσημοι", έφαγαν αρνί οι "Μαχητές"

Οι "Μαχητές" επιβλήθηκαν εύκολα με 10-4 επί των "Διάσημων" με τον Κώστα Κοκκινάκη να διασώζεται από το "ναυάγιο" των αθλητών. Αρνί στη σούβλα και μπύρες το έπαθλο των νικητών.

Μία ακόμα νίκη πήραν οι "Μαχητές" και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκαν ακόμα και με 6-0 για να φτάσουν στην τελική νίκη με 10-4 επί των "Διάσημων".

Πάμε να δούμε τι έκαναν οι αθλητές στην ομάδα των "Διάσημων".

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν ο πρώτος ο οποίος αγωνίστηκε και ηττήθηκε από τον Ορέστη Τσανκ για να γίνει το 1-0 για τους "Μαχητές". Στον αμέσως επόμενο αγώνα ο Κώστας Κοκκινάκης έπαιξε με τον Μάριο ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ηττήθηκε και εκείνος. Το αρνητικό ρεκόρ των "Διάσημων" συνεχίστηκε και στον αγώνα του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με το σκορ να γίνεται 4-0.

Στη δεύτερη συμμετοχή του ο Λάμπρος Χούτος έχασε και από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για να φτάσει το σκορ στο 6-0 υπέρ των "Μαχητών". Ο Λάμπρος Χούτος έχασε και στον τρίτο αγώνα του αυτή τη φορά από τον Μάριο για να προηγηθούν οι "Μαχητές" με 7-2. Η κακή ημέρα των αθλητών συνεχίστηκε με την ήττα του Γιώργου Αγγελόπουλου από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για να διαμορφωθεί το 8-3.

Στους τελευταίους δύο αγώνες ο Κώστας Κοκκινάκης εκπροσώπησε τους "Διάσημους" και με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα διαμορφώθηκε το τελικό 10-4 υπέρ των "Μαχητών". Κάπως έτσι φτάσαμε και στο τελικό έπαθλο με τους "Μαχητές" να απολαμβάνουν αρνί στη σούβλα και μπύρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ