MEDIA

Survivor 2: Η απομόνωση της Kickboxer, Αγγελικής Κοκαλίτσα και τα σχόλια!

Survivor 2: Η απομόνωση της Kickboxer, Αγγελικής Κοκαλίτσα και τα σχόλια!

Η πρωταθλήτρια του Kick boxing και νηπιαγωγός, Αγγελική Κοκαλίτσα, περνάει στιγμές απομόνωσης στην παραλία της ομάδας της στον Άγιο Δομίνικο. Πώς σχολίασε η ίδια την κατάσταση, τι είπε για την ίδια η αθλήτρια του βόλεϊ, Βιργινία Δικαούλια. (VIDEO)

Η πρωταθλήτρια του Kick boxing και νηπιαγωγός στο επάγγελμα, Αγγελική Κοκαλίτσα, δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές της στο ξεκίνημα του Survivor 2, ειδικά μετά την ήττα της στο πρώτο αγώνισμα για την έτοιμη καλύβα. Φαίνεται πως την πήρε από κάτω, όμως έχει κάποια παράπονα από συμπεριφορές που αντιμετωπίζει. Ο συμπαίκτης της, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, προσπάθησε να της δώσει κουράγιο και συμβουλές να αφήσει πίσω την κακή ψυχολογία.

Η ίδια τόνισε στη συνέντευξή της: "Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μπω κι εγώ στην ομάδα, γιατί νιώθω λίγο εκτός. Θέλω να με μάθουν, γιατί γενικά κρίνουν πρώτα από την εμφάνιση και μετά από το χαρακτήρα του άλλου και την προσωπικότητα του άλλου κι αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία.

Για το καλό της ομάδας επέλεξαν να παίξουν οι κοπέλες που είτε κέρδισαν, είτε αποφάσισαν πλειοψηφικά. Πιστεύω σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα φτιάξουν οι σχέσεις μας και θα νιώσω κι εγώ καλύτερα ψυχολογικά και ότι είμαι μέσα στην ομάδα. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα", ενώ είπε ακόμα πως "όταν η ομάδα είναι μαζί μου, φτιάχνεται η ψυχολογία μου", όταν την κάλεσαν οι συμπαίκτες της να είναι κοντά τους.

Η αθλήτρια του βόλεϊ και παίκτρια της ομάδας των Μαχητών, Βιργινία Δικαιούλια, δήλωσε αργότερα: "Γενικά η Αγγελική νομίζω ότι την ήττα της την πήρε πολύ προσωπικά και το κρατάει μέσα της και αυτό δεν βοηθά ούτε εκείνη, ούτε την ομάδα. Είμαι της άποψης ότι όταν έχω κάτι πάω και το συζητάω ώστε να λυθεί. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν μπορείς να ορίσεις σε κάποιον πως θα συμπεριφερθεί, ο καθένας έχει το χαρακτήρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ