MEDIA

"Στην υγειά μας" με μπάσκετ, "Στη γειτονιά μας" με... Ολυμπιακό

"Στην υγειά μας" με μπάσκετ, "Στη γειτονιά μας" με... Ολυμπιακό
MIKE VASILAKIS

Οι καλύτερες μεταδόσεις του... ΠΣΚΔ, η αυλαία της Super League, τι θα δείξει η ΕΡΤ από Champions League, εκπομπές με μπάσκετ και Πειραιά στον Alpha. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τι θα δείξει η ΕΡΤ από... σεντόνι;

Εγιναν σήμερα οι κληρώσεις των ημιτελικών για τα Κύπελλα Ευρώπης. Ολοι οι αγώνες live από τον OTE TV, ως γνωστόν, με την ΕΡΤ να δείχνει παράλληλα το ματς της Τετάρτης από το Champions League. Βάσει προγράμματος, από την ΕΡΤ θα μεταδοθεί στις 27 Απριλίου ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και στις 4 Μαΐου ο επαναληπτικός ημιτελικός Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι.

Το Sport24.gr και το μπάσκετ... «Στην υγειά μας»

Δεν τρολάρω. Διότι το Σάββατο, αν δεν βλέπεις μπάλα και επειδή οι ταινίες (πλην συνδρομητικών) δεν βλέπονται, Σπύρο Παπαδόπουλο βλέπεις στον Alpha. Και το Σάββατο στις 21:00, ο ΣπύΠαπ κάλεσε μπασκετμπολίστες, προπονητές και δημοσιογράφους, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Φιλέρης του Sport24.gr.

"Στην υγειά μας" με μπάσκετ, "Στη γειτονιά μας" με... Ολυμπιακό

Χορεύουν, τραγουδούν και συζητούν για την κοινή τους αγάπη, το μπάσκετ, οι Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Λινάρδος, Αργύρης Πεδουλάκης, Γιώργος Καλαϊτζής, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Σταύρος Ελληνιάδης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Σκουντής, Νίκος Συρίγος, Χριστίνα Βραχάλη, Γιώργος Συρίγος, Γιάννης Φιλέρης, Αριάννα Παπαγιάννη, Νατάσα Γκοτζή, Δώρα Παντέλη και Πωλίνα Σταμπούρλου. Αγαπημένα τραγούδια ερμηνεύουν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Άγγελος Διονυσίου, Κατερίνα Κούκα, Δώρος Δημοσθένους, Άκης Δείξιμος, Πέννυ Μπαλτατζή και Σουσάνα Τρυφιάτη. Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά δίνουν οι μουσικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, οι μαζορέτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ, «Greek Drops», και το γυναικείο συγκρότημα «Fortissimo».

Euroleague night και απόψε

Ο Sport24 Radio 103,3 μένει… πιστός στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού και #paizeidynata και στο αποψινό ματς Λαμποράλ Κούτσα – Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Οικονόμου να κάνει την περιγραφή του αγώνα και να μεταφέρει στους 103,3 όλο το ρεπορτάζ από την χώρα των Βάσκων.

Τηλεοπτικά μεταδίδεται από ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD, στις 21:45. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Βασκονία, Γιάννης Ντεντόπουλος. Η μπασκετική βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:30, με την εκπομπή «Euroleague Show- Playoffs», που παρουσιάζουν ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Κώστας Σωτηρίου. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Απόστολος Κόντος. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Ντεντόπουλος θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όλο το ρεπορτάζ, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην εκπομπή «Euroleague Show - Playoffs» που θα ακολουθήσει (23:45), θα προβληθούν εκτενή στιγμιότυπα από τον άλλο αγώνα της βραδιάς: Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπαρτσελόνα. Ο οποίος, θα μεταδοθεί live από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας.

Ευρωπαϊκές, ποδοσφαιρικές επιλογές...

Τα καλά ματς, που αξίζει να αράξεις στον καναπέ, δεν λείπουν ούτε από αυτό το... ΠΣΚΔ. Από απόψε μάλιστα, στις 21:30, με Αννόβερο - Γκλάντμπαχ (OTE Sport 1) και Λυών – Νις (Novasports 3).

Το Σάββατο δεσπόζουν (sic) τα Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ (16:30, OTE Sport 3), Μάντσεστερ Γ. – Αστον Βίλα (17:00, OTE Sport 1, να αναφέρουμε και τη λαοφιλή ManUtd για να μην γκρινιάζετε ορισμένοι...), Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης (17:00, OTE Sport 2), Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (19:30, OTE Sport 1), Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε (19:30, OTE Sport 3), Ζενίτ – Σπαρτάκ Μόσχας (19:30, Novasports 6),Ιντερ – Νάπολι (21:45, OTE Sport 1) και Σικάγο – Μόντρεαλ (00:00, Eurosport 2, για όσους έχουν βίτσιο και βλέπουν MLS).

Την Κυριακή η δράση ξεκινά νωρίς, στις 13:00 έχει Αγιαξ – Ουτρέχτη (Novasports 1), στις 15:30 το Λέστερ – Γουέστ Χαμ (OTE Sport 1) και το Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ (OTE Sport 7), στις 16:00 Γιουβέντους – Παλέρμο (OTE Sport 4), στις 16:30 Ντόρτμουντ – Αμβούργο (OTE Sport 3), στις 19:15 Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (OTE Sport 2) και στις 21:30 Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (OTE Sport 2). Η βραδιά κλείνει Σαμπντόρια – Μίλαν (21:45, OTE Sport 1) και Μονακό – Μαρσέιγ (22:00, Novasports 4).

Και μηχανοκίνητα

Σειρά για το grand prix Κίνας, σε... αντιεμπορικές ώρες, εξ ου και θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2 την Κυριακή στις 14:00 και live από το OTE Sport 5 την Κυριακή το πρωί στις 09:50. Στις 07:00 το πρωί της Κυριακής και στην εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι (OTE Sport 5), ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault, Φρεντ Βασέρ, μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του OTE TV και τον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο. Ο μεγάλος άνδρας της Renault μιλά για την φετινή σεζόν που είναι σε εξέλιξη, αλλά και για θέματα που έως τώρα δεν αποκάλυπτε, όπως ποια είναι η σχέση του με την Ελλάδα, ποιος τον έχει χαρακτηρίσει ως «τον πιο έξυπνο άνθρωπο της Formula 1» και γιατί επέλεξε ένα δίδυμο νεαρών οδηγών για την ομάδα του.

Το φινάλε της Super League στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 17 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» και τους 8 αγώνες της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Οι αγώνες θα προβληθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova

"Στην υγειά μας" με μπάσκετ, "Στη γειτονιά μας" με... Ολυμπιακό

Η κάλυψη της θα ξεκινήσει από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα προβληθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, Ολυμπιακός – ΑΕΛ Καλλονής από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Λεβαδειακός - ΑΕΚ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Μανώλη Βογιατζάκη, Παναθηναϊκός - Πανθρακικός από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιάννη Φάκαρου, Πλατανιάς - ΠΑΟΚ από το Novasports 6 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα και του Κωστή Μπότσαρη.

Παράλληλα θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις Ηρακλής - Παναιτωλικός από το Novasports 7 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Πανιώνιος - Ατρόμητος από το Novasports 24 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Αποστόλη Λάμπου, Αστέρας Τρίπολης - Βέροια από το Novasports Extra 1 (θέση 291 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και Γιώργου Μαρκόπουλου και Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports Extra 2 (θέση 292 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με το «τρίτο ημίχρονο» και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τηλεοπτικές άδειες: Τι προβλέπει η προκήρυξη για τον διαγωνισμό

Αναρτήθηκε για διαβούλευση στο opengov.gr το σχέδιο της προκήρυξης του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για την αδειοδότηση των ψηφιακών τηλεοπτικών σταθμών στην ελληνική επικράτεια. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μία εβδομάδα και στη συνέχεια η προκήρυξη θα δημοσιευθεί (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα) στο ΦΕΚ και στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι άδειες που θα δημοπρατηθούν είναι τέσσερις, ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση high definition. Η τιμή εκκίνησης για κάθε δημοπρατούμενη άδεια έχει οριστεί στο ποσό των 3.000.000 ευρώ. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο 1% επί της τιμής εκκίνησης. Αναλυτικά...

«Στη γειτονιά μας»... στον Πειραιά

Αύριο, Σάββατο στις 13:10 ο Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη μας οδηγούν σ’ ένα υπέροχο ταξίδι μνήμης, βιωμάτων, ιστοριών, χρωμάτων και εικόνων στον... Πειραιά. Η εκπομπή παίρνει ανάσες από θάλασσα και άφθονο γαλάζιο, περπατώντας στα σοκάκια του λιμανιού. Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μωραλης μοιράζεται τις ανησυχίες και τις ελπίδες του για την αγαπημένη του περιοχή. Παιδάκι ακόμη παρακολουθούσε τους αγώνες του Ολυμπιακού και τώρα ο ίδιος φέρνει πλέον τα δικά του παιδιά στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του "Θρύλου". Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης ανοίγει για πρώτη φορά το προπονητήριο του Ρέντη και μοιράζεται το άσβεστο πάθος του για την ομάδα, που έχει σημαδέψει τη ζωή του. Περιγράφει τις προσπάθειες που ευοδώθηκαν από πλήρη επιτυχία, να μην γίνονται επεισόδια στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ένα μέρος απόλυτα ασφαλές ακόμη και για τα μικρά παιδιά. Θυμάται τα πρώτα χρόνια, τις μεγάλες επιτυχίες και την άνθιση της ομάδας, που είναι η ίδια η καρδιά του Πειραιά.

"Στην υγειά μας" με μπάσκετ, "Στη γειτονιά μας" με... Ολυμπιακό

Μιλούν επίσης οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου, Τίνα Μεσσαροπούλου, ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο Βαγγέλης Γερμανός με το ιδιαίτερο προσωπικό στυλ του, ο ερευνητής της πειραϊκής ιστορίας Στέφανος Μίλεσης και η Κατερίνα Καλούδη, υπεύθυνη των Ακαδημιών Ιστιοπλοΐας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά.

Δέκα χρόνια Penya Barcelonista d'Atenes

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d'Atenes) συμπληρώνει δέκα χρόνια (2006-16) αναγνώρισης από το FC Barcelona και γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων. Αύριο, Σάββατο, ποδοσφαιρική ομάδα της Penya Barcelonista d’Atenes δίνει συμβολικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Αστέγων, στις εγκαταστάσεις του Soccerino Football Club (Μπιχάκη 31-33, Αγ. Ιωάν. Ρέντης) στις 17:45.

"Στην υγειά μας" με μπάσκετ, "Στη γειτονιά μας" με... Ολυμπιακό


Οι εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια του Συνδέσμου κορυφώνονται την Κυριακή, στο ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 12:00, παρουσία αντιπροσωπείας του FC Barcelona. Θα τιμηθούν Έλληνες αθλητές που έχουν φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας, ενώ το παρών θα δώσουν και άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού.

ΕΡΤ live από τη Λέσβο

H δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό ολόκληρη την ιστορική επίσκεψη συμπαράστασης στους πρόσφυγες και μετανάστες, σήμερα και αύριο, του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Λέσβο. Οι δύο θρησκευτικοί ηγέτες θα συνοδεύονται από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Από τη Λέσβο, θα μεταδοθεί και το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Πάνο Χαρίτο.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ