MEDIA

"Σεντόνι" με Κατσουράνη στον ΟΤΕ και Τσάνα στην ΕΡΤ

"Σεντόνι" με Κατσουράνη στον ΟΤΕ και Τσάνα στην ΕΡΤ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του Champions League, το τι συμβαίνει με τις ραδιοφωνικές άδειες και τις εκπομπές για το προσφυγικό.

Επιστρέφει το… σεντόνι

Πρεμιέρα για το 2016 για το Champions League, με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων για τους «16»… κλασικά, σπαστά (από δύο, κάθε βράδυ). Και όλα τα ματς μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV συν ένα παράλληλα με την ΕΡΤ (το Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης, την Τετάρτη).

Αύριο Τρίτη, αμφότερα στις 21:45, μεταδίδονται από το OTE Sport 1 το Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και από το ΟTE Sport 2 το Μπενφίκα - Ζενίτ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Από τις 20:00 στην εκπομπή «UEFA Champions League Show», ο Τάσος Κολλίντζας μαζί με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, υποδέχεται στο στούντιο του OTE TV τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος θα μιλήσει για το επιτυχημένο πέρασμά του από την Πορτογαλία και θα αναλύσει τα δύο ματς της βραδιάς.

Α, έχει κι ένα ματς για το Europa League αύριο αλλά… τι ματς: ματσάρα! Φενερμπαχτσέ – Λοκομοτίβ Μόσχας (19:00, OTE Sport 3), το πρώτο μετά την κόντρα Τούρκων και Ρώσων με αφορμή το συριακό ζήτημα…

Μεθαύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου μεταδίδονται, ξανά αμφότερα στις 21:45, το Γάνδη – Βόλφσμπουργκ από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη και το Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης τόσο από το OTE Sport 1, σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη, όσο κι από την ΕΡΤ1 σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου. Μάλιστα στην εκπομπή, πριν και μετά τη σέντρα, της ΕΡΤ σε παρουσίαση Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή καλεσμένος θα είναι τον βοηθό προπονητή της Εθνικής, Κώστας Τσάνας ενώ θα προβληθούν συνεντεύξεις από τη Ρώμη του Βασίλη Τοροσίδη και του Κώστα Μανωλά.

Ο απόηχος του All Star Game στον ΟΤΕ TV

Με αφορμή το θεαματικό All Star Game που ολοκληρώθηκε σήμερα και προβλήθηκε αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT, οι απεσταλμένοι του ΟΤΕ στο Τορόντο, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, μίλησαν με τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κάλυψη της κορυφαίας διοργάνωσης αύριο, Τρίτη στο «Pick & Roll» (20:00, OTE Sport 4). Ο Κόμπε Μπράιαντ μιλάει στην κάμερα του ΟΤΕ TV για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ οι υπόλοιποι αστέρες του πρωταθλήματος υποκλίνονται στο μεγαλείο του ηγέτη των Λέικερς στην τελευταία του συμμετοχή σε All Star Game. Ο Στεφ Κάρι πλέκει το εγκώμιο ενός άλλου Ελληνα διεθνούς και παράλληλα απαντά σε ερωτήσεις για τα εκπληκτικά ατομικά και ομαδικά του επιτεύγματα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Ζακ Λα Βιν και ο Ααρον Γκόρντον κάνουν δηλώσεις λίγες στιγμές μετά την απίστευτη παράσταση που έδωσαν στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ο οποίος χαρακτηρίσθηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Καλεσμένος ο Τζωρτζάτος

Αύριο, Τρίτη στις 18:15 στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καλεσμένος θα είναι ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Παναγιώτης Τζωρτζάτος. Η εκπομπή θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου.

Τρίτη με πρόσφυγες…

Τρεις αυριανές εκπομπές έχουν ως κεντρικό θέμα, τι άλλο, το προσφυγικό.

Στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ (23:15), δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο κορυφής για το προσφυγικό, ο Παύλος Τσίμας καταγράφει, με ένα μεγάλο οδοιπορικό στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την απειλή των κλειστών συνόρων, τη δραματική πορεία των προσφύγων, τον κίνδυνο εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας: Λέσβος – Ειδομένη – Σκόπια – Λιουμπλιάνα –Αυστρία. Οι «Ιστορίες» ακολουθούν, βήμα προς βήμα, την πορεία των προσφύγων στον περίφημο «Βαλκανικό Διάδρομο», παρουσιάζουν για πρώτη φορά τον φράχτη στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, μπαίνουν στα refugee camps της Ειδομένης, της Γευγελής και του Σεντίλ, μιλούν με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νικολά Ποπόσκι, τον αρμόδιο για το Μεταναστευτικό αναπληρωτή υπουργό της Σλοβενίας Μπόστγιαν Σέφιτς και παρουσιάζουν όλες τις πτυχές και προκλήσεις της μεγάλης προσφυγικής κρίσης για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

"Σεντόνι" με Κατσουράνη στον ΟΤΕ και Τσάνα στην ΕΡΤ

Είναι απειλή η Τουρκία; Ναι ή Όχι; Πρόσφυγες, ΝΑΤΟ, Ερντογάν. Ποιος απειλεί το Αιγαίο; Μία μεγάλη συζήτηση στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, στις 00:05, στο Mega με καλεσμένους Λιάνα Κανέλλη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Γιάννη Πανούση, Νότη Μαριά και τον αντιπρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) καθηγητής Θάνο Βερέμη.

Μια Ευρώπη που αλλάζει και δοκιμάζεται σκληρά από το προσφυγικό, μια Ευρώπη που μπορεί να κλείσει τα σύνορά της και απειλεί να αποπέμψει την Ελλάδα από τη Συνθήκη του Σένγκεν, μια Ευρώπη που δεν καταφέρνει να διαχειριστεί τη ροή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και φοβάται την έλευση περίπου ενός εκατομμυρίου προσφύγων από τη Συρία και άλλες χώρες από την Τουρκία στην Ελλάδα… Η εκπομπή «360 μοίρες» με τη ματιά της Σοφίας Παπαϊωάννου, τα μεσάνυχτα στον Alpha, ταξίδεψε στη Λέσβο και την Ειδομένη, έφθασε ως και τη Δανία για να καταγράψει τη διαδρομή που ακολουθούν οι πρόσφυγες και να αποτυπώσει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

αλλά και με πλανητάρχη

"Σεντόνι" με Κατσουράνη στον ΟΤΕ και Τσάνα στην ΕΡΤ


Επίσης αύριο, Τρίτη, στις 22:50 θα προβληθεί στο κανάλι Novalifε της Nova, το επεισόδιο του "The Ellen DeGeneres Show", με την παρουσιάστρια να υποδέχεται στο στούντιο τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα. Το πιο επιτυχημένο αμερικάνικο show, με περισσότερους από 20 εκατομμύρια φίλους στο facebook και 54 εκατομμύρια followers στο twitter, προβάλλεται από το Novalifε, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή μετά την ταινία των 21:00 και το Σαββατοκύριακο στις 17:00.

Και άδειες για τα ραδιόφωνα

Μετά το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το πλάνο και για τον ραδιοφωνικό χάρτη όπου ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ασυδοσία των καναλαρχών, είναι θέμα αστικής νομιμότητας. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την ΕΙΙΡΑ για τον χάρτη ραδιοφωνικών συχνοτήτων». Ο κ.Σπίρτζης υπογράμμισε πως «Η Ελλάδα δεσμεύεται μέχρι το 2020 να έχει συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων», ενώ επεσήμανε ότι «η αδειοδότηση των 4 καναλιών αναφέρεται στα γενικού ενδιαφέροντος και πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια – για τα θεματικά και τα περιφερειακά κανάλια θα ακολουθήσει τροπολογία με επιπλέον άδειες».

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ