MEDIA

Ρεάλ - Μπάγερν με… Χιμένεθ και Ρόμα - Λίβερπουλ στην Cosmote TV

Ρεάλ - Μπάγερν με… Χιμένεθ και Ρόμα - Λίβερπουλ στην Cosmote TV

Ο τελικός του Champions League βγαίνει μεσοβδόμαδα, με τις ρεβάνς να μεταδίδονται από τα κανάλια Cosmote Sport και τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, να σχολιάζει το Ρεάλ - Μπάγερν.

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League πλησιάζει και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε HD τις επαναληπτικές αναμετρήσεις ανάμεσα στα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Ρόμα - Λίβερπουλ, οι οποίες θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης, το Σάββατο 26/5 στο "Ολιμπίσκι" του Κιέβου.

Την Τρίτη 1/5, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:45, Cosmote Sport 1HD) και ο απεσταλμένος Σωτήρης Κωσταβάρας θα μεταφέρει τα τελευταία νέα πριν τη μεγάλη μάχη.

Η πρώτη σύνδεση με τη Μαδρίτη θα γίνει μέσω της εκπομπής "UEFA Champions League Show" με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο και καλεσμένο τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ (20:00, Cosmote Sport 1HD).

Στην εκπομπή θα προβληθούν επίσης συνεντεύξεις των Τόμας Μίλερ και Τόνι Κρόος, οι οποίοι το 2013 πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του Champions League με την Μπάγερν. Με το σφύριγμα της λήξης, οι συνδρομητές παραμένουν στο κανάλι, για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τον απόηχο από τα social media.

Την Τετάρτη 2/5, η Λίβερπουλ ορμώμενη από το 5-2 της πρώτης αναμέτρησης, επισκέπτεται τη Ρώμη για να αντιμετωπίσει τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά (21:45, Cosmote Sport 1HD).

Οι συνδρομητές, θα μεταφερθούν πριν τη σέντρα μέσω της εκπομπής "UEFA Champions League Show" στο «Ολίμπικο», απ’ όπου ο απεσταλμένος της Cosmote TV Γιώργος Θαναηλάκης θα μεταφέρει τα τελευταία νέα πριν την έναρξη του ματς (20:00, Cosmote Sport 1HD).

Με τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή επιστρέφει για τον απόηχο, την ανάλυση των καθοριστικών φάσεων και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ